Θέμης Γεωργαντάς: Θυμάται τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο στα «Mad Music Video Awards»

Θέμης Γεωργαντάς: Θυμάται τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο στα «Mad Music Video Awards»

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα φετινά βραβεία και διηγήθηκε ένα περιστατικό από τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, σε προηγούμενη διοργάνωση

γεωργαντας
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας συνάντησαν τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μίλησε για τα φετινά «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ», που έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00.

Λίγο πριν τη διεξαγωγή της τελετής απονομής που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, ο παρουσιαστής της κορυφαίας μουσικής διοργάνωσης, δήλωσε: «Είναι μία απίστευτη βραδιά που έχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες παρουσιάζονται στο κοινό και κάπως διαφορετικές. Με κάποιες νέες εκτελέσεις και ντουέτα. Έχουμε πολλούς καλλιτέχνες και φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάποιους είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε στη σκηνή, όπως ο Γιώργος Αλκαίος. Θα κάνουν reunion οι Vegas…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckwjzkq6osdl)

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανακάλεσε στη μνήμη του ευτράπελα από προηγούμενες διοργανώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Με τον Αντώνη Ρέμο μια χρονιά θα βγαίναμε μαζί στη σκηνή να δώσουμε ένα βραβείο και θα φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Χαθήκαμε, έψαχνε ο ένας τον άλλον και όταν τελικά καταφέραμε να βρεθούμε, καθίσαμε στις κερκίδες και συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε μπροστά μας τους Παπαροκάδες».

Τέλος, δήλωσε πώς χαίρεται διπλά και τριπλά που βλέπει καλλιτέχνες να βραβεύονται και να τους δίνονται τιμητικά βραβεία.

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποδείξεις για τον... χρυσό συμπλέκτη που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι Γάλλοι τουρίστες στη Σαντορίνη

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης