Survivor: Η Μαίη βγήκε στον τάκο και ο Άρης πήρε το «διπλό» - Δείτε βίντεο

Survivor: Η Μαίη βγήκε στον τάκο και ο Άρης πήρε το «διπλό» - Δείτε βίντεο

Τα «καρφιά» της Σταυρούλας για την παραμονή της Ασημίνας, οι «φωτιές» της Μαίης, το μήνυμα του Άρη, η στρατηγική της «τετράδας» και της «τριάδας»

289174619_439513504369272_409182709664255372_n
Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη να κάνει για ακόμα μια ημέρα πλάκα στους αντιπάλους του και να φοράει στο λαιμό του και το δεύτερο κολιέ ασυλίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για ακόμα μια εβδομάδα. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής την Τετάρτη (22/6) δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί για την 3η ασυλία παρακολουθώντας ασφαλής από τον πάγκο τις προσπάθειες των υπολοίπων.

Στο μεταξύ ενοχλημένη ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια δεν δείχνει να φοβάται που βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση, όμως δεν άφησε ασχολίαστο το ότι όταν επέστρεψε στην καλύβα και αφού είχε βγει στον τάκο άκουσε να λένε πως παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης λόγω του Χρήστου Δάντη. Μάλιστα κάλεσε τον σύντροφό της στην επόμενη ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» συμπλήρωσε η παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvzhqdyx929)


Η συζήτηση που έδειξε να ενοχλεί την Ασημίνα ήταν αυτή που είχαν το προηγούμενο βράδυ ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Σταυρούλα Χρυσαδειδή, όπου ειπώθηκε ότι η Ασημίνα πάει να μπει στον τελικό του Survivor από την πίσω πόρτα, έχοντας τον Δάντη “βιτρίνα”.

Κλείσιμο
«Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει» ήταν το σχόλιο της Σταυρούλας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvzhhwjjfbd)


«Φωτιές» προσπάθησε να βάλει και η Μαίη επειδή αναγκάστηκε να μεταφέρει το κρεβάτι της στην άλλη καλύβα και να κοιμηθεί δίπλα στον Άρη. «Αναγκάστηκα να μεταφέρω το κρεβάτι μου στην άλλη καλύβα και να κοιμηθώ δίπλα στον Άρη. Ξαφνικά τους έπιασε μια αναμπουμπούλα και ήθελαν να με αλλάξουν θέση. Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν ήθελαν να είμαι δίπλα στον Στάθη. Ή ξαφνικά ο Στάθης δεν ήθελε να κοιμάται δίπλα μου, ενώ δυο μήνες κοιμάμαι εκεί, ή η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να είναι δίπλα του. Μπορούσε να πάει όμως δίπλα του και από την άλλη πλευρά. Δεν κατάλαβα και ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε», είπε η 24χρονη πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvztobw0zvl)


Την δική του εκδοχή για το συμβάν έδωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας. «Χθες αποφασίσαμε με τη Σταυρούλα για να μην στριμωχνόμαστε να μεταφερθεί κάτω. Είπαμε στη Μαίη επειδή έχει πολύ χώρο να πάει πιο εκεί και να έρθω εγώ ανάμεσα στην κολώνα και αυτή και αντέδρασε. Αναγκαστήκαμε να στριμωχτούμε…Δεν ενοχλήσαμε τη Μαίη, γιατί να κάνει θέμα; Μαίη, τι ετοιμάζεις; Τι αφορμή είναι αυτή; Τι υπονοείς;», σημείωσε ενοχλημένος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw05t5lx3qp)


Πριν τον αγώνα για την 2η ατομική ασυλία ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μήνυμα στην «τετράδα» που διαμορφώνει τις ψηφοφορίες. «Θέλω να κερδίσω σαν τρελός γιατί αν δεν τα καταφέρω θα βγω υποψήφιος γιατί θέλω να βγει αυτή η σκέψη από το μυαλό όσων θέλουν να με ψηφίσουν».

«Ο νικητής πρέπει να είναι καλός αγωνιστικά ή να είναι καλός άνθρωπος;» ήταν το δίλημμα που έθεσε για άλλη μια φορά ο Μαρτίκας που ποντάρει στο γεγονός ότι ο κόσμος τον αγαπά για τον χαρακτήρα του και τον κρατά μέσα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw0hhw238rl)


Στο στίβο μάχης η πρώτη που αποκλείστηκε ήταν η Ασημίνα, η οποία ήθελε δυο ασυλίες για να βγει από τον τάκο και ακολούθησαν η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα, με το Νίκο Γιάννη και τον αήττητο Άρη να πηγαίνουν στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw0l0trxuyx)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw0lw839m2p)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw1koe0x8h5)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw1ta3uew7l)


Ο ποδοσφαιριστής δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα του κόντρα στον χορογράφο και πήρε και την 2η ασυλία εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw2s42kq8dt)


Ο Άρης αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw2ovv3yh7d)


Η δράση από το στίβο μάχης μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο, εκεί όπου η «τετράδα» έβγαλε στον τάκο τη Μαίη Εμμανουηλίδου, αποτέλεσμα που θεωρήθηκε αναμενόμενο και προκάλεσε εντάσεις, ειδικά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw3rg8fuqwp)


«Πρόκειται ξεκάθαρα για στρατηγική των παιδιών», δήλωσε η Μαίη και ανέφερε ότι ο 45χρονος φαρμακοποιός της μετέφερε ότι η αποψινή ψηφοφορία είναι εύκολη, με τον Σπύρο να αντιδράει.

"Ντρέπομαι με αυτά που ακούω. Την έχω στηρίξει παλαιότερα. Είναι θράσος αυτό που ακούω σήμερα. Είναι αχαριστία. Εγώ θα αποχωρούσα για να μείνεις εσύ και η Στέλλα" της απάντησε εξοργισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw3wr6pzkj5)


«Έχεις τρελαθεί;» τον ρώτησε ο Άρης Σοϊλέδης στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τη Θωμαΐδα, και ακολούθησε ένας μεγάλος καυγά ανάμεσά τους.

«Δεν του επιτρέπω να μιλάει έτσι στη Μαίη σε καμία περίπτωση. Το ότι τη στήριξες παλιά είναι δικό σου θέμα. Φυσικά και θα σε ψηφίσει στα μάτια της Μαίης, μιας αθλήτριας, δεν μπορεί ένας παίκτης κακός αγωνιστικά να είναι εδώ» σχολίασε σε έντονο ύφος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στρατηγική της «τριάδας». 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw48t8g41s9)




Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καταιγισμός» ερωτήσεων στην αδερφή της Πισπιρίγκου - Κατέθετε επί σχεδόν δέκα ώρες

Γέρακας: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου - Μάρτυρας είδε τους εκτελεστές

Συνήγορος Καταναλωτή: Αυτοί είναι οι τηλεφωνικοί αριθμοί με υψηλές χρεώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης