Δωροθέα Μερκούρη: «Όταν ήμουν μοντέλο, είχα ζήσει άγριο bullying λόγω των αναλογιών μου»

Δωροθέα Μερκούρη: «Όταν ήμουν μοντέλο, είχα ζήσει άγριο bullying λόγω των αναλογιών μου»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο και δήλωσε πως κανείς από τους σχεδιαστές δεν τη δεχόταν, μέχρι που περπάτησε σε πασαρέλα στη Γαλλία

δωροθεα
Δηλώσεις παραχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη και αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει, την περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε αρχικά, για το GNTM: «Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τον διαγωνισμό. Μου αρέσει να παίζω σε σειρές και ταινίες, καθώς και να μαγειρεύω. Οπότε, αυτό το πρότζεκτ δεν είναι προτεραιότητά μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvlymamfc0h)
Κλείσιμο

Όσο για την περίοδο που ήταν μοντέλο, η Δωροθέα Μερκούρη δήλωσε πως είχε βιώσει σκληρό bullying λόγω των κιλών της.

«Όταν ήμουν κι εγώ μοντέλο, ήμουν διαφορετική. Δεν ήμουν αυτό το κλασικό μοντέλο με τις σωστές αναλογίες, οπότε έχω ζήσει το μπούλινγκ της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα αναλογίες για πασαρέλα. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα οι σχεδιαστές, με δέχτηκαν, μόνο αφού περπάτησα στη Γαλλία. Είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε 31 επαγγελματικές σχολές μαθητείας

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα, μέχρι πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές

Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης