Survivor: Σοϊλέδης για Σταυρούλα - «Είναι διαόλου κάλτσα»

Survivor: Σοϊλέδης για Σταυρούλα - «Είναι διαόλου κάλτσα»

«Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόμουν εδώ και θα έδινα τέτοιες μάχες κόντρα σε μια γυναίκα», είπε ο ποδοσφαιριστής στη μάχη για την ασυλία

Aris_Savroula
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor έφτασε η ώρα της ασυλίας. Το παιχνίδι όσο πλησιάζει προς το τέλος τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και κάποιοι δήλωσαν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης που δεν έχει μάθει να χάνει βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση. Η παρέα του μειοψηφεί και για αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθεί χωρίς ασυλία γιατί θα ήταν πολύ πιθανό να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η πίεση που ένιωθε ο ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλη. Αυτό φάνηκε και από την αντίδρασή του μετά τη δεύτερη ήττα.

Ο αντίπαλός του Νίκος Γιάννης βρήκε πρώτος τον στόχο και ο ποδοσφαιριστής κλώτσησε το στεφάνι, πέταξε μπουκάλια στον πάγκο και ξεστόμισε βρισιές από τα νεύρα του. Υπενθυμίζουμε πως για παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν ο Στάθης Σχίζας είχε στερηθεί ένα έπαθλο, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής στάθηκε τυχερός και τη γλίτωσε.

Κλείσιμο
Με τη Σταυρούλα να είναι πριν από εκείνον στον τελικό για τον αγώνα ασυλίας του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε τελικά να κερδίσει την ασυλία. Ο Άρης Σοϊλέδης χαρακτήρισε τη συμπαίκτριά του «διαόλου κάλτσα».

«Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόμουν εδώ και θα έδινα τέτοιες μάχες κόντρα σε μια γυναίκα» ήταν τα λόγια του προσπαθώντας να την αποθεώσει και να την επαινέσει. Μάλιστα της έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Η Σταυρούλα από την πλευρά της είπε πως κυριολεκτικά μάτωσε για να πάρει τη νίκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckv7biv91uv5)


Ειδήσεις σήμερα:

Fuel Pass: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη νέα «γενναία» επιδότηση καυσίμων

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα


Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης