Ζεράρ Πικέ: Η φωτογραφία... εκδίκησης που τον «καίει» - Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά συνοδός του;

Ζεράρ Πικέ: Η φωτογραφία... εκδίκησης που τον «καίει» - Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά συνοδός του;

Κι όμως, το διαζύγιο του Πικέ από την Σακίρα μπορεί να είναι αποτέλεσμα της διπλής άρνησής του να χαιρετήσει τον γιο πασίγνωστης Σουηδέζας που είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου - Οταν ο Ισπανός αρνήθηκε, η Κατρίν τον... εκδικήθηκε βγάζοντας στη φόρα μια φωτογραφία του με αγνώστων στοιχείων ξανθιά συνοδό...

pique334
«Σκούρα» τα βρήκε ο Ζεράρ Πικέ όταν αρνήθηκε να χαιρετήσει τον γιο μιας Σουηδέζας ιδιοκτήτριας εστιατορίου, καθώς εκείνη κατάφερε να τον «εκδικηθεί» με τον πιο... αποτελεσματικό τρόπο: Δημοσίευσε στα social media φωτογραφία του αμυντικού της Μπαρτσελόνα με τη νέα του σύντροφο!

Σύμφωνα με την Κατρίν Ζιτομιέρσκα, που αποκάλυψε την κρυφή ερωτική ζωή του Πικέ, ο άσος του ποδοσφαίρου φέρεται να αρνήθηκε να χαιρετήσει τον γιο της που είναι λάτρης του ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα ήταν να αναρτήσει την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής να φορά ένα φούτερ με κουκούλα και να κάθεται πολύ κοντά με την ξανθιά συνοδό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σύντομα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πικε


Ο Πικέ, όμως, δεν ήξερε ότι έπεσε πάνω σε μία επιχειρηματία, που είναι παράλληλα μπλόγκερ, αλλά και τηλεοπτική παρουσιάστρια στη χώρα της στη Σουηδία. «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram και συνέχισε: «Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε... Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες "όχι". Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ... και θα σε χτυπήσει στα ... σου».

Η φωτογραφία εκδίκησης που αναρτήθηκε στα social media, τραβήχτηκε σε μία εκδήλωση στην οποία είχε παραστεί ο Ζεράρ Πικέ ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης που συνδυάζει αθλητισμό, μέσα ενημέρωσης, ψυχαγωγία και καινοτομία, «Kosmos». Το γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις γι' αυτή την κίνηση, οδήγησε την Κατρίν στο να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως εξήγησε η ίδια σε δημοσιογράφους που την ρώτησαν σχετικά με αυτό: «Τον ρώτησα αν μπορούσε να πει απλώς ένα "γεια" στον γιο μου και είπε "όχι". Τον ξαναρώτησα λίγο αργότερα και η απάντησή του ήταν πάλι "όχι"».

«Δεν ήταν αγενής, αλλά κάπως αλαζόνας, υποθέτω επειδή είναι τόσο γνωστός ποδοσφαιριστής. Ύστερα έβγαλα αυτή τη φωτογραφία για να τη δημοσιεύσω στο Instagram» εξήγησε εκείνη.

Κλείσιμο
Παραδέχθηκε, πάντως, πως στην πραγματικότητα δεν είχε ιδέα ποια ήταν η ξανθιά συνοδός του ποδοσφαιριστή, την οποία πλέον αναζητά... όλη η Ισπανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα: Έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Θύμιος Μπουγάς: «Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους, δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Επιδοτήσεις - Αντικατάσταση συσκευών: Πώς υπολογίζεται το εισοδηματικό κριτήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης