Ο γνωσστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» κι αρχικά, ανέφερε πως το επάγγελμά του του προσφέρει μια ισορροπία στη ζωή του.
«Αν δεν έκανα αυτό που κάνω και δεν μιλάω για την δημοσιότητα, αλλά για την δουλειά μου, θα ήμουν ανισόρροπος. Περισσότερο από όσο είμαι. Δεν θα είχα καμία ισορροπία στη ζωή μου. Η ενασχόληση μου με τα media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση είναι που με φέρνει στα ίσια μου και επιστρέφω ήρεμος στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckt7nvlaty0p)
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη διάσημη «κυρία» της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.
«Ήταν μια χρονιά επιμορφωτική. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια εμπειρία για εμένα, όπως και την περίμενα. Είχα καταλάβει πολύ σωστά από τις συζητήσεις μας ότι η Ελένη είναι "εξέλιξη" και είναι μια άλλη πίστα, ένας άλλος τρόπος για να κάνεις τηλεόραση. Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα εντελώς. Μια διαφορετική οπτική του πώς γίνεται η τηλεόραση από μέσα και πώς φαίνεται προς τα έξω. Είναι μια τηλεοπτική χορογραφία», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Τέλος, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και απάντησε στο ενδεχόμενο να παραμείνει με την Ελένη Μενεγάκη.
«Έχω συμβόλαιο για του χρόνου, οπότε αν το MEGA και η Ελένη με θέλουν, τότε θα είμαι εκεί. Ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει», ανέφερε κλείνοντας.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.