Τομ Χανκς: Μετά το τρεμάμενο χέρι του, το κοινό του ανησυχεί για τη μεγάλη απώλεια βάρους του

Τομ Χανκς: Μετά το τρεμάμενο χέρι του, το κοινό του ανησυχεί για τη μεγάλη απώλεια βάρους του

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης κι ήταν ιδιαίτερα αδυνατισμένος - «Θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο στάδιο του Πάρκινσον», αναφέρει γιατρός στη DailyMail

tom_hanks_slider
Μία ημέρα μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και ανησύχησε τους πάντες, σχετικά με την υγεία του Τομ Χανκς, ο ηθοποιός έκανε μια δημόσια εμφάνιση που εντείνει την αγωνία του κοινού του.

Εμφανώς αδυνατισμένος, χλωμός και με το βλέμμα του χαμηλά, ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης.



Η μεγάλη απώλεια κιλών φαίνεται να ανησυχεί τους θαυμαστές του.

Αν δεν είχε κυκλοφορήσει το βίντεο, στο οποίο ο ηθοποιός εμφανίζεται να μην μπορεί να συγκρατήσει ούτε το μικρόφωνο στη σκηνή, λόγω των χεριών του που τρέμουν έντονα, ίσως το κοινό του να έκανε υποθέσεις για έναν νέο ρόλο που καλείται να υποδυθεί.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Τομ Χανκς παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση, με αφορμή τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία υποδύεται τον μάνατζερ του τραγουδιστή.



Κλείσιμο
Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε στο κοινό του πάνω από τη σκηνή, το δεξί χέρι του έτρεμε πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει και το αριστερό του χέρι για να συγκρατήσει το μικρόφωνο από τη βάση του.

Σε κάποιους μάλιστα, η εικόνα αυτή του Τομ Χανκς θύμισε τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», όπου υποδυόταν τον λοχαγό Μίλερ, έναν άνδρα ο οποίος έπασχε από μετατραυματικό σύνδρομο, με αποτέλεσμα να εμφανίσει τρέμουλο στο χέρι του.

Ο Τομ Χανκς είναι γνωστός για την εξαντλητική προετοιμασία που κάνει πριν από κάθε του ρόλο. Για τον λόγο αυτό, κάποιοι αναφέρουν πως ίσως ο ηθοποιός να είναι απολύτως υγιής και απλά έχασε κάποια κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, «Pinocchio» όπου και θα υποδυθεί τον γερο-Τζεπέτο.

Pinocchio | Official Trailer | Disney+

Ο γιατρός Στιούαρτ Φίσερ, απόφοιτος του πανεπιστημίου Yale παραχώρησε δηλώσεις στη DailyMail και αναφέρθηκε στο βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό να τρέμει.

Όπως είπε, το τρέμουλο αυτό θα μπορούσε να συνδέεται με το Πάρκινσον.

«Το Πάρκινσον είναι το πρώτο σενάριο που έρχεται στο μυαλό ενός γιατρού. Αυτό το τρεμάμενο χέρι θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο σημάδι της νόσου. Θα χρειαστεί να περάσουν εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια για να προχωρήσει, αν είναι όντως αυτό», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης