Τάσος Νούσιας: «Με αδίκησε η ιστορία που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες»

Τάσος Νούσιας: «Με αδίκησε η ιστορία που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες»

«Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά», είπε ο ηθοποιός

nousias
Ο Τάσος Νούσιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να πει «ναι» στον «Σασμό» και «όχι» στις «Άγριες Μέλισσες».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στον «Σασμό» είπε: «Ήξερα ότι θα πεθάνω, ναι. Άμα δεν ήξερα ότι θα πεθάνω, νομίζεις πως θα πήγαινα; Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει. Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά. Αυτό που λέμε καθημερινό σίριαλ είναι πια η ταυτότητα της δραματουργίας στην ελληνική τηλεόραση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckpkzqvfydap)


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού


Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 22χρονου - Βάφτισαν το βρέφος του, του έδωσαν το όνομά του πατέρα του


Fuel pass: Έρχεται γενναία παρέμβαση, αυξημένη επιδότηση στα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης