Η Ασημίνα Ουστάλλι ξεκαθαρίζει: «Δεν έκανα ποτέ ροζ βίντεο»

Η Ασημίνα Ουστάλλι ξεκαθαρίζει: «Δεν έκανα ποτέ ροζ βίντεο»

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef

asimina-ustalli
H Ασημίνα Ουστάλλι το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef μίλησε στην εκπομπή «Happy Day». Το νεαρό κορίτσι μίλησε για την πλαστική που έκανε στη μύτη της, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έκανε ροζ βίντεο.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα.

Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει», είπε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι είπε επίσης: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckoqvnaijmdd)


Ειδήσεις σήμερα:

Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ


Κρήτη: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει» - Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του 22χρονου που δολοφόνησε ο 45χρονος


Ευλογιά των πιθήκων - Παγώνη: Η νόσος κρατάει 4 εβδομάδες, χρειάζεται καραντίνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης