Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα περίμενα όλα, ακόμα και το τέλος»

Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα περίμενα όλα, ακόμα και το τέλος»

«Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό», λέει η αδερφή της Χριστίνα

Eleana_Vraxali
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησαν κοινή συνέντευξη η Ελεάνα και η Χριστίνα Βραχάλη. Οι δύο αδερφές μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και στιγμές που τις έχουν σημαδέψουν.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω. Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος. Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος. Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια. Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το metoo ήταν το “Τώρα μιλάω εγώ”. Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης. Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική», είπε αρχικά η Ελεάνα Βραχάλη.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Χριστίνα Βραχάλη λέγοντας: «Το “Σ’ αγαπώ” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα, έχει μια ιστορία από πίσω. Ακούσαμε πρώτη φορά το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, όταν η Ελεάνα ήταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε. Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό. Έχω κάνει τρίωρη εκπομπή και να είμαι χάλια. Έχω περάσει δύσκολα με κρίσεις πανικού. Έκλεινε η πόρτα του studio και νόμιζα ότι θα περάσει από πάνω μου τρένο. Έχω χάσει τη δουλειά μου στο παρελθόν επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες κάποιων. Όταν τον ξανασυνάντησα αυτό τον άνθρωπο μου ζήτησε συγνώμη. Για την Ελεάνα θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckn5nsgfkr61)

Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Καρατζόγλου: «Σήμερα για να προχωρήσεις πρέπει να πάρεις το θέμα πάνω σου. Μόνο έτσι προχωράς»


Τουρκία: 268% η αύξηση στην τιμή της βενζίνης σε σύγκριση με πέρυσι – Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της τουρκικής λίρας


Προσωπικός γιατρός: Μειωμένη συμμετοχή σε φάρμακα σε όσους εγγραφούν - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης