Σοφία Μουτίδου: Το εργασιακό bullying και η αδυναμία στον Γιάννη Μπέζο

Σοφία Μουτίδου: Το εργασιακό bullying και η αδυναμία στον Γιάννη Μπέζο

«Όταν έσκασε το metoo δεν επικεντρώθηκαν στα εργασιακά», δηλωσε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο από την πιο πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη

moutidouybullying
Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για το εργασιακό bullying το οποίο υπέστη σε μία από τις συνεργασίες της, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός.

Πιο συγεκκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε αρχικά στις σπουδές που έχει κάνει και τον νέο επαγγελματικό προσανατολισμό που θα ακολουθήσει.

«Έχω σπουδάσει νομική, πήρα πτυχίο έκανα άσκηση αλλά αυτό δεν ήταν για εμένα. Τώρα θα πάω να κάνω κάτι σαν σεμινάριο στην ψυχολογία και ήταν κάτι που ήθελα πάντα. Πιο πολύ όμως ξεκίνησε όταν άρχισα να βοηθάω την κόρη μου σε δύο μαθήματα και εκεί που ξαναμελέτησα, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά κάποια στιγμή», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια, σχετικά με το #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, είπε: «Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική κακοποίηση αλλά έχω δεχτεί εργασιακό bullying. Όταν έσκασε το metoo δεν επικεντρώθηκαν στα εργασιακά, γιατί κουκουλώθηκαν από τα εργασιακά. Δεν τα υποτιμώ αλλά και ο άλλος τομέας, σε όλες τις δουλειές είναι το μπούλινγκ των σχέσεων. Όταν μπαίνει στον χώρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους φοβάσαι. Υπάρχουν άτομα που σκορπάνε τρόμο».

«Οι Έλληνες καλλιτέχνες βγαίνουν και λένε μόνο συμβατικά πράγματα. Δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους και απαντούν συμβατικά και ξαφνικά βγαίνω εγώ η δύσκολη, επειδή βγαίνω και λέω ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος. Πεθαίνω με τον Γιάννη, όσα χρόνια και αν περάσουν γελάω πολύ. Λέγοντας τον Μπέζο δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ άλλους. Αυτό το λέω για συναδέλφησα μεγάλη την οποία τη ρωτάνε διάφορα κατά καιρούς για ακέρια ζητήματα και για όλα έχει βρει μια τρυφερή απάντηση και είναι κουραστικό αυτό», είπε τέλος η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckmd3v35ipyp)


Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης