Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Της κάνω κριτική όπως κι εκείνη, έχει μια γυναικεία ματιά που μου λείπει»

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Της κάνω κριτική όπως κι εκείνη, έχει μια γυναικεία ματιά που μου λείπει»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τους κι απάντησε στο ενδεχόμενο να υποδυθούν ξανά το ζευγάρι στη μικρή οθόνη

tsimitselis
Για την τηλεοπτική συνύπαρξή του με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», όπου παίζουν μαζί με τη σύντροφό του.

«Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να γίνω γιατρός, όπως είμαι στον ρόλο που υποδύομαι. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και με πολλές ευθύνες, για το οποίο πρέπει να σπουδάζεις πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα το έκανα», εξήγησε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «Fishy», την εκπομπή που παρουσιάζει.

«Το καλοκαίρι θα έχω γυρίσματα. Θα τελειώσουν κατά τα τέλη του Ιουλίου, για να έχω 15-20 ημέρες διακοπών», ανέφερε στη συνέχεια.

Όσο για την κόρη του με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε πως έχει συνηθίσει πλέον, την αναγνωρισιμότητα των γονιών της και δεν την ενοχλεί.

«Η κόρη μου τις παρακολουθεί τις σειρές. Ειδικά το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” της αρέσει, περνάει ευχάριστα. Επειδή μεγάλωσε και με τη δική μου "έκθεση" και με της μαμάς της, συνήθισε. Στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckm8d0sh6mqh)

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού. Όπως εξήγησε, ποτέ δεν έκρυψαν το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, αλλά δεν ήθελαν και να το «διαφημίσουν».

«Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν ποτέ κλειδαμπαρωμένοι. Όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό. Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό», ξεκαθάρισε σχετικά με το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε ως τηλεοπτικό ζευγάρι σε κάποιο πρότζεκτ.

«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πάρα πολύ οργανωτική. Εγώ από την άλλη είμαι εργασιομανής και τελειομανής. Είμαι ο άνθρωπος που για κάθετι που βλέπω σε εμένα, λέω πως αν γύριζα τον χρόνο, θα το έκανα καλύτερα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα

Το «σπουδαιότερο κίνημα στην ιστορία» των ΗΠΑ η επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο για τον Τραμπ - Δείτε βίντεο από την ακρόαση

Ο Ζελένσκι μίλησε με Μακρόν για «βαριά όπλα» και την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην ΕΕ

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία ζητούν το Ιράν «να τερματίσει την πυρηνική κλιμάκωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης