Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef: «Τι θα γεννήσω φραντζόλα;»
Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον συνάδελφό του που σύντομα θα γίνει πατέρας
Το φετινό MasterChef φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και τα απίθανα περιστατικά δίνουν και παίρνουν. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε την τιμητική του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Πιο συγκεκριμένα οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονταν στο τραπέζι μαζί με τον γκεστ κριτή Στέλιο Σακαλή. Τότε ο Κοντιζάς θέλησε να πειράξει τον μέλλοντα πατέρα.
Την αρχή στα πειράγματα έκανε ο Λεωνίδας, ο οποίος ρώτησε αν ο Σωτήρης έρθει οικογενειακώς στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται θα έχει έκπτωση.
«Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;», ρώτησε τον Στέλιο Σακαλή.
«Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου… Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι και ο Λεωνίδας», είπε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς
«Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα;», είπε, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που τον Σεπτέμβριο θα γίνει πατέρας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»