Χάρι Στάιλς: Ο Μπαζ Λούρμαν εξήγησε γιατί τον απέρριψε στην ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ

Χάρι Στάιλς: Ο Μπαζ Λούρμαν εξήγησε γιατί τον απέρριψε στην ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ

«Ο Όστιν Μπάτλερ γεννήθηκε για να τον υποδυθεί», εξήγησε για τον πρωταγωνιστή του φιλμ ο σκηνοθέτης

harry
Λίγο πριν την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Μπαρ Λούρμαν, αποκάλυψε τον λόγο που δεν επέλεξε τον Χάρι Στάιλς για πρωταγωνιστή. Υπενθυμίζεται, ότι ο ποπ σταρ είχε εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για τον ρόλο του «βασιλιά του ροκ εν ρολ», αλλά δεν τα κατάφερε.

«Το πραγματικό πρόβλημα με τον Χάρι είναι ότι είναι ο Χάρι Στάιλς», είπε ο Μπαζ, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε και εξήγησε ότι: «Είναι ήδη ένα είδωλο. Ο Χάρι κι εγώ βρεθήκαμε και ειλικρινά ήθελε απελπισμένα να φορέσει το κοστούμι και να εξερευνήσει [τον ρόλο]».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο Μπαζ επαίνεσε τον Σταίλς, χαρακτηρίζοντάς τον: «πραγματικά ταλαντούχο ηθοποιό και μεγάλο πνεύμα», ενώ πρόσθεσε ακόμη, πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον.


Τελικά, όμως, ο σκηνοθέτης κατέληξε στον Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος κέρδισε τον ρόλο γιατί, σύμφωνα με τα λόγια του Μπαζ, «σχεδόν γεννήθηκε για να τον υποδυθεί». 
«Για δύο χρόνια να ζει και να αναπνέει ασταμάτητα ως Έλβις», εξήγησε στο τέλος.


«Ουσιαστικά, έβαλα σε παύση τη ζωή μου για δύο χρόνια. Απορρόφησα όσα περισσότερα μπορούσα. Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους, άκουσα τη φωνή του, πόσο άλλαζε σε κάθε του φάση, είδα τις κινήσεις του και προσπάθησα μελετώντας να βρω την ανθρωπιά του», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Όστιν Μπάτλερ και εξήγησε, πως ο κόσμος ενδιαφέρεται πλέον, πέρα από την καριέρα κάποιου, να μάθει τα βαθύτερα μυστικά της ζωής του και να γνωρίσει την ανθρώπινη φύση ενός σταρ.

«Ήθελα να ανακαλύψω τα βαθύτερα σημεία του. Η δυνατότητα που μου δόθηκε να τον εξερευνήσω ήταν μία από τις μεγαλύτερες χαρές που έχω πάρει στη ζωή μου», είπε, τονίζοντας πως η «σκληρή προετοιμασία», στην οποία και υποβλήθηκε δεν τον κούρασε καθόλου.

Δείτε το απόσπασμα


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης