Τραγωδία στο Τέξας: Η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε άδεια για φυλακισμένο πατέρα να παραστεί στην κηδεία της 10χρονης κόρης του

Τραγωδία στο Τέξας: Η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε άδεια για φυλακισμένο πατέρα να παραστεί στην κηδεία της 10χρονης κόρης του

Η έκκληση της τηλεπερσόνας ωστόσο, ήρθε αργά καθώς το tweet της ανέβηκε την Πέμπτη, την ίδια μέρα με την κηδεία του κοριτσιού - Οι φυλακές δεν επέτρεψαν στον πατέρα της μικρής Ελιάνα Κρουζ Τόρες να παραστεί στην κηδεία της

kim-kardashian-10xroni-arthro
Οι πυροβολισμοί στο Ουβάλντε του Τέξας έφεραν έναν τραγικό απολογισμό θανάτου ανήλικων παιδιών. Ανάμεσα στα 19 θύματα που έχασαν τη ζωή τους ήταν και η 10 ετών, Ελιάνα Κρυζ Τόρρες, η ιστορία της οποίας ευαισθητοποίησε την Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, ενημερώθηκε για τον φυλακισμένο πατέρα του κοριτσιού και έκανε έκκληση στη φυλακή όπου κρατείται, να καταφέρει να παραστεί στην κηδεία της κόρης του. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα tweet που έκανε από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε να δοθεί στον φυλακισμένο πατέρα της Ελιάνα, η δυνατότητα να πει το τελευταίο αντίο στην κόρη του.

«Αυτή είναι η Ελιάνα Κρουζ Τόρες, 10 ετών και ένα απ΄τα 19 θύματα των πυροβολισμών στο Ουβάλντε του Τέξας. Η οικογένεια ελπίζει ότι ο πατέρας της, ο οποίος είναι φυλακισμένος για αδίκημα ελαφρών ναρκωτικών, θα αποφυλακιστεί (προσωρινά), ώστε να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία της», έγραψε Καρντάσιαν.

Δείτε την ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν

Σύμφωνα με το San Antonio Express News, ο Έλι Τόρες κρατείται σε μια ομοσπονδιακή φυλακή στο Κεντάκι, για το αδίκημα διακίνησης ναρκωτικών που σχετίζεται με συμμορίες.

Η Κιμ μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε, επέστρεψε με νέο tweet στο οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της, ότι: «Μέχρι στιγμής τα αιτήματά τους έχουν απορριφθεί. Ζητώ από το @officialFBOP να δώσει στον Έλι Τόρες προσωρινή αποφυλάκιση, ώστε να πει το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι του. Κάθε γονέας αξίζει αυτό το δικαίωμα». Η έκκληση της Καρντάσιαν ωστόσο, ήρθε αργά, καθώς το tweet της ανέβηκε την Πέμπτη, την ίδια μέρα με την κηδεία του κοριτσιού. Η κηδεία της Ελιάνα πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί χωρίς την παρουσία του πατέρα της.


kim

Η αρμόδια αρχή των φυλακών, απέρριψε το αίτημα του Τόρες να παραστεί στην κηδεία αυτοπροσώπως, αλλά του επέτρεψε να παρακολουθήσει ζωντανά μέσω βίντεο την κηδεία της κόρης του από τη φυλακή, σύμφωνα με την Express News.

Η τραγωγία στο Ουβάλντε είναι το 39ο επεισόδιο δολοφονικής επίθεσης με όπλο σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στις ΗΠΑ από τις αρχές του χρόνου - «Φτάνει επιτέλους», είναι η φράση που ακούει κανείς τις τελευταίες ώρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο έφηβος δράστης του μακελειού στο Τέξας, Σαλβαδόρ Ράμος, έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή 19 παιδιών και 2 εκπαιδευτικών, όταν εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο Ρομπ της πόλης Ουβάλντε κρατώντας δύο τουφέκια εφόδου. 

Αφού έφτασε στο κτίριο (έχοντας προηγουμένως πυροβολήσει και τραυματίσει τη γιαγιά του), ο 18χρονος πιστεύεται ότι «όρμηξε σε μία τάξη, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να πυροβολεί τα παιδιά και τους δασκάλους που ήταν μέσα σε αυτή», δήλωσε στο CNN ο υπαστυνόμος Κρίστοφερ Ολιβάρεζ από την Υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας. «Όλα τα άτομα που σκοτώθηκαν ήταν στην ίδια τάξη», αποκάλυψε ο αστυνόμος.

rammostexas


Την ίδια ώρα, ένας άλλος αξιωματικός της Αστυνομίας που μίλησε ανώνυμα στο Associated Press ανέφερε ότι οι πράκτορες της Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής που έφτασαν στο σημείο δυσκολεύτηκαν να σπάσουν την πόρτα της αίθουσας και χρειάστηκε να ζητήσουν το κλειδί της τάξης από ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου για να μπουν μέσα. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, Στιβ ΜακΓκρό, «περίπου 40 λεπτά» πέρασαν από τη στιγμή που ο Ράμος άνοιξε πυρ κατά του υπεύθυνου ασφαλείας του σχολείου, μέχρι τη στιγμή που ο δράστης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών...

«Μπείτε μέσα» φώναζε ο κόσμος στους αστυνομικούς

Ο 18χρονος δολοφόνος που «γάζωσε» τα 19 παιδιά και τις δύο δασκάλες έμεινε για πάνω από 40 λεπτά μέσα στο σχολείο, ενώ ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί απ’ έξω ζητούσε απεγνωσμένα από τους αστυνομικούς να εισβάλουν στο κτίριο και να τον σταματήσουν, γράφει σε άρθρο της η New York Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.

«Πιστεύεται ότι εγκατέλειψε το όχημά του και μετά μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ στο Ουβάλντε με ένα πιστόλι και μπορεί να είχε και τουφέκι. Πυροβόλησε και σκότωσε, φρικιαστικά και ακατανόητα», είπε ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας. Ο Γκρεγκ Άμποτ.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης