Ο Απόστολος Ρουβάς απόλαυσε τον αδερφό του, Σάκη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Ο Απόστολος Ρουβάς απόλαυσε τον αδερφό του, Σάκη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Δείτε τα stories που μοιράστηκε ο σεφ με τους ακόλουθούς του στο Instagram

sakisapostolosrouvas
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αδερφός του, Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ, ο οποίος συμμετείχε στο φετινό Survivor, επέλεξε για την έξοδό του το μαγαζί που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς, τον οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει σε Instagram stories. Στα βίντεο που ανέβασε από το προφίλ του, ο σεφ απαθανατίζει τον αδερφό του, την ώρα που ερμηνεύει μερικές από τις παλιές του επιτυχίες.

Δείτε τα stories που ανάρτησε

Σάκης Ρουβάς 3

Σακης Ρουβάς 1

Σάκης Ρουβάς 2
Κλείσιμο

Οι δύο αδερφοί φαίνεται να είναι αρκετά κοντά, ενώ κρατούν χαμηλό προφίλ σχετικά με αναφορές που κάνουν δημόσια ο ένας για τον άλλο. Κατά τη διάρκεια που ο Απόστολος Ρουβάς βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και διαγωνιζόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε κάνει κάποιες αφιερώσεις στον αδερφό του.

«Παιδάκια θέλω να κάνω μία ωραία αφιέρωση, είναι η πρώτη μου προσωπική αφιέρωση… θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου.. δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά λιγότερο ή περισσότερο αλλά θέλω αφιερώσω αυτή νίκη… από μικρό παιδί πάντα με προστάτευε με καθοδηγούσε και είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμα μου για τη ζωή θέλω να τον αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη», είχε πει σε μια από τις νίκες του.

Απόστολος VS Γιάννης - Η αφιέρωση στον Σάκη Ρουβά| Survivor | 02/02/2022


Και ο Σάκης Ρουβάς όμως, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του αδερφού του στο ριάλιτι επιβίωσης είχε δηλώσει: «Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο. Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή».

Σάκης Ρουβάς: Η παρουσία του Απόστολου στο Survivor με έχει συγκινήσει, του βγάζω το καπέλο



Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: 5 δισ. ευρώ κοστίζει η διακοπή εφοδιασμού της Gazprom Germania με φυσικό αέριο από τη Ρωσία

Σε ύφεση η φωτιά στη Βούλα - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα στο σημείο

Οι 5 αλλαγές - κριτήρια που καθορίζουν την πορεία των βάσεων



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης