Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό το φευγιό του Νίκου Σεργιανόπουλου»

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό το φευγιό του Νίκου Σεργιανόπουλου»

«Ήταν μια ψυχούλα και έτσι θα μείνει για πάντα μέσα μου. Αν είχε ιδιομορφίες και ποιες ήταν αυτές, εμένα δεν με αφορά καθόλου», είπε η ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξή της

titika
Για τους «Δυο Ξένους» και τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η ηθοποιός, Τιτίκα Στασινοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέτρεξε στη δεκαετία που προβαλλόταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνιστή τον άτυχο ηθοποιό, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2008.

«Είπα αμέσως το ναι στους «Δύο ξένους». Μου άρεσε πολύ το κείμενο και δεν με ένοιαζε κάτι άλλο. Ούτε το οικονομικό. Με ένοιαζε να είναι ωραία δουλειά. Δεν έβαζα ποτέ σε προτεραιότητα το οικονομικό, γιατί αν σε νοιάζει πρωτίστως αυτό, μειώνεται η αξία αυτού που κάνεις», είπε για τη σειρά και στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία της ότι: «Θα ήθελα πολύ να είχαν συνεχιστεί το «Δύο ξένοι». Ήταν μια πολύ καλογραμμένη σειρά και είναι ευλογία να παίζεις τέτοια ωραία κείμενα. Όλα σε αυτή τη σειρά ήταν αρμονικά και γι’ αυτό έβγαινε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Νίκο Σεργιανόπουλο, λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός συνεργάτης. Συνεπέστατος, κεφάτος, μια χαρά παιδί. Σοκαριστικό το φευγιό του για όλους μας. Μια απώλεια ενός ικανού ανθρώπου και καλού παιδιού. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εκείνον. Ήταν μια ψυχούλα και έτσι θα μείνει για πάντα μέσα μου. Αν είχε ιδιομορφίες και ποιες ήταν αυτές, εμένα δεν με αφορά καθόλου. Όταν φεύγουν από την ζωή καλόψυχοι άνθρωποι, τότε πρέπει να φοράει πένθος η κοινωνία».

Δείτε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο








Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης