Έλβις Πρίσλεϊ: Στην Ελλάδα η εγγονή του

Η Ρίλεϊ Κίου φόρεσε το μαγιό της και απόλασε τα κρυστάλλινα νερά σε κάποια παραλία - Δείτε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει

Την Ελλάδα προτίμησε η εγγονή του θρυλικού σταρ, Έλβις Πρίσλεϊ, για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρίλεϊ Κίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας της τηλεοπτικής μίνι σειράς.

Στα στιγμιότυπα, η ηθοποιός πόζαρε φορώντας το κόκκινο μπικίνι της σε κάποια παραλία πιθανότατα στην Ύδρα, όπου γυρίστηκε η σειρά «Daisy Jones And The Six», παραγωγός της οποίας είναι η Ρις Γουίδερσπουν.

Οι φωτογραφία της Κίου από την παραλία δείχνει την εγγονή του «βασιλιά» του ροκ εν ρολ να απολαμβάνει τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά και τον ήλιο της χώρας μας. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τελείωσα επίσημα με το @daisyjonesandthesix και ξεκουραζόμαστε στις παραλίες της Ελλάδας. Ευχαριστώ το καταπληκτικό συνεργείο που δούλεψε τόσο σκληρά. Ανυπομονώ να δουν όλοι την όμορφη δουλειά που έχουν κάνει».



Αυτή δεν είναι η πρώτη δημοσίεσυη της Κίου με φωτογραφίες από την Ελλάδα. Στις 29 Μαΐου η ίδια ανάρτησε και πάλι μέσω Instagram, στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε επίσης στην Ελλάδα. Στις γενεθλιακές της φωτογραφίες, η ηθοποιός πόζαρε με ένα κομμάτι καρπούζι στο χέρι, χαμογελαστή και ξέγνοιαστη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr