Το «Όλα για τη ζωή μας» ανακαλύπτει τα μυστικά για τη μακροζωία

Το «Όλα για τη ζωή μας» ανακαλύπτει τα μυστικά για τη μακροζωία

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο, Νίκη Λυμπεράκη και τον γενικό διευθυντή του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, Στάθη Γκόνο - Δείτε το τρέιλερ

μιχαληςκεφαλογιαννης
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να έχουμε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» είναι η μακροζωία και τα μυστικά της. Οι ειδικοί εξηγούν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το αν ένας άνθρωπος θα ζήσει υγιής για πολλά χρόνια και πώς μπορούμε να τους τροποποιήσουμε με στόχο τη μακροζωία, ανεξάρτητα από τα γονίδια που έχουμε κληρονομήσει.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο- παρουσιάστρια του MEGA Νίκη Λυμπεράκη και μαζί με τον γενικό διευθυντή του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, Στάθη Γκόνο, συζητούν για το πώς θα κερδίσουμε πολλά και καλά χρόνια ζωής.

Ακόμη, η εκπομπή μας συμβουλεύει πώς να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες, προτείνει ασκήσεις ορθοσωμίας ώστε να έχουμε καλύτερη στάση σώματος και λιγότερους πόνους, και δίνει ιδέες για δροσιστικές και υγιεινές γρανίτες και σορμπέ.

Οι διατροφικές διαταραχές μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής την Κυριακή 5 Ιουνίου. Οι διατροφολόγοι περιγράφουν τις προβληματικές συμπεριφορές στην πρόσληψη της τροφής και τις διαφορές στα στάδια της πείνας, της λιγούρας και της βουλιμίας.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η yoga instructor και energy coach Σόφη Πασχάλη, η οποία μιλάει ανεπιφύλακτα για τις περιόδους βουλιμίας και ανορεξίας που πέρασε, τις ακραίες διατροφικές συμπεριφορές που εκδήλωνε, αλλά και για τις επικίνδυνες δίαιτες που έκανε.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα: για το παιδί και το κολύμπι, για την αντιμετώπιση της τροφικής δηλητηρίασης και τον ρόλο των αντηλιακών προϊόντων στη ρύπανση της θάλασσας.

Δείτε το τρέιλερ

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο – Κυριακή 08:50 (trailer)



Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση, γυναίκα φωνάζει «μακελειό»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Washington Post: Οι Ρώσοι πήραν από το Τσερνόμπιλ εξοπλισμό 135 εκατ. δολαρίων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ την «είδε» πρόεδρος - Εισηγείται να φύγουν Ποτσετίνο, Νεϊμάρ και άλλοι 12 παίκτες!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης