Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο δημόσιο μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου - «Μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ»

«Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν», έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους με δύναμη ψυχής και χωρίς να χάνει το χαμόγελο της

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας της και τον αγώνα που δίνει με τη λευχαιμία, μοιράστηκε από το κρεβάτι του νοσοκομείου η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα αγάπης που της στέλνουν.

Μέσα από δύο Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ρεγγίνα Μακέδου ανάρτησε μία φωτογραφία όπου με χαμόγελο έγραψε στους ακόλουθούς της: «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ.

Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε».


Δείτε παρακάτω τα σχετικά Instagram stories της



Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, η κοπέλα αποκάλυψε ότι υπήρξε υποτροπή της λευχαιμίας και θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών μιας και ο συμβατός δότης έχει βρεθεί.

Η ίδια μάλιστα, είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο  έδειξε τα μαλλιά της όπως ήταν «πριν» και «μετά» το ξύρισμα, το οποίο έπρεπε να γίνει, λόγω των θεραπειών που θα ακολουθήσει.






Ειδήσεις σήμερα:

Aπαγορεύεται προσωρινά η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτους αν δεν καταβληθεί η ρήτρα αναπροσαρμογής

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: «Γινόταν καταδίωξη, το φορτηγό με τα ποτά σηκώθηκε στον αέρα»

Δείτε ζωντανά τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στο θρόνο της Βρετανίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr