The Chase: Ο «Aδέκαστος Επιθεωρητής» συστήνεται στο κοινό

The Chase: Ο «Aδέκαστος Επιθεωρητής» συστήνεται στο κοινό

Ο παίκτης του «Chase» μίλησε για τα μεγάλα έπαθλα στα τηλεπαιχνίδια όπου συμμετείχε, τις ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν και τις… κόκκινες τιράντες που φοράει - Δείτε βίντεο

adekastos_2
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Ηλίας Αλεξίου.

Ο «Aδέκαστος Επιθεωρητής» του επιτυχημένου, καθημερινού παιχνιδιού γνώσεων του MEGA, «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε για τα μεγάλα έπαθλα στα τηλεπαιχνίδια όπου συμμετείχε, τις ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν και τις… κόκκινες τιράντες που φοράει.

Έχοντας χαρακτηρίσει ο ίδιος τον εαυτό του «τηλεπαιχνιδάκια», ο Ηλίας Αλεξίου σχολίασε ότι: «Η πρώτη μου συμμέτοχη σε τηλεπαιχνίδι ήταν στο “MEGA BANCA”. Είχα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Στο δεύτερο τηλεπαιχνίδι που έπαιξα, κέρδισα το ταξίδι του μέλιτος με τη γυναίκα μου στην Πράγα».

Στην ερώτηση αν τον έχει δυσκολέψει κάποια ερώτηση στο «The Chase», ο Chaser απάντησε πως: «Όταν νευριάζω στο “The Chase”, δεν είναι επειδή κερδίζουν οι παίκτες, άλλα γιατί δεν μπορώ να ανασύρω την απάντηση. Οι ερωτήσεις που με δυσκολεύουν είναι τα gossip γιατί δεν τα παρακολουθώ. Τα ευκολάκια μου είναι ερωτήσεις που δεν πέφτουν συχνά, όπως φυσική, χημεία, μαθηματικά».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckeo6nxfa0wh)

Για την προσωπική του ζωή, ο Ηλίας Αλεξίου δήλωσε πως: «Έχω μία πολύ δραστήρια σύζυγο που με υποστηρίζει όπως κάνω κι εγώ. Άφησα τον ιδωτικό τομέα και μπήκα στον δημόσιο για να μπορέσω να τη βοηθήσω λίγο παραπάνω με τη δική της επιχείρηση. Τα παιδιά μου δεν με παρακολουθούν στην τηλεόραση, άλλα οι φίλοι τους ναι, και τους μιλούν για έμενα».

Για το σήμα κατατεθέν του, τις κόκκινες τιράντες, ανέφερε: «Ξεκίνησα να φοράω κόκκινες τιράντες γιατί δε μου χωρούσε η ζώνη. Από τότε, μου ζητούσαν σε κάθε τηλεπαιχνίδι να τις βάζω».

Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» μίλησε ακόμα για αγάπη που έχει στο τραγούδι. «Ξεκίνησα να μαθαίνω πιάνο. Στον δρόμο κατάλαβα ότι η φωνή μου πατάει σωστά στις νότες. Τραγουδάω όπερα, άλλα η γυναίκα μου, μου ζητάει Οικονομόπουλο, Βέρτη, Σαμπάνη».

Κλείνοντας, ο Ηλίας Αλεξίου προκάλεσε τη Δανάη Μπάρκα να αναμετρηθεί μαζί του στο «The Chase», καθώς εκείνη τον έχει προκαλέσει πρώτη να πάει στην εκπομπή της για να μαγειρέψει.


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος παραμένει ο Θύμιος - «Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά δεν μπορεί να διασταυρωθεί», λέει ο διοικητής του silver alert

Ρώσος βουλευτής: Ο Πούτιν μπορεί να εξαφανίσει τις ΗΠΑ με τέσσερις πυραύλους «SATAN ΙΙ»

Mαργαρίτης Σχοινάς: «Ποτέ ξανά η Ελλάδα δεν είχε τόσο πολλή στήριξη για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης