Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Η Κέιτλιν Τζένερ δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Η Κέιτλιν Τζένερ δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο

Δείτε τι αποκάλυψε πηγή από το στενό τους περιβάλλον, για τη σχέση που έχουν σήμερα οι δυο τους

jenner--
Τα βλέμματα όλων «μαγνήτισε» ο γάμος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν, στο ποιους είχε καλέσει το ζευγάρι.

Στιγμιότυπα, τόσο από το μυστήριο όσο και από το γαμήλιο πάρτι, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταια 24ωρα. Παρόλα αυτά, υπήρχαν κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για τις Καρντάσιαν και Τζένερ.

kardashiam344


Η Κέιτλιν Τζένερ, σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα, δεν έλαβε πρόσκληση από τη Καρντάσιαν.

Πιο συγκεκριμένα, το ξένο πρακτορείο TMZ, ανέφερε ότι άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν πως η Τζένερ δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για τον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Φίνο, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ότι δεν έχουν και πολύ στενή σχέση μεταξύ τους.



Στο δημοσίευμα μάλιστα, γράφτηκε ότι οι δυο τους δεν συναντιούνται ούτε μιλούν συχνά και εφόσον δεν υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσά τους, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν θεώρησε πως θα έπρεπε να έχει καλέσει την πρώην Ολυμπιονίκη και πρώην σύζυγο της μητέρας της, στην ιδιαίτερη για εκείνη ημέρα.

Παρόλα αυτά, η Τζένερ δεν φάνηκε να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα, πήγε στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει την ομάδα της, Jenner Racing σε έναν αγώνα, τον οποίο μάλιστα κέρδισε.
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι στον γάμο δεν έδωσε το «παρών», ούτε ο αδερφός των Καρντάσιαν, Ρομπ.

Δημοσίευμα του «Ε!», αποκάλυψε ότι ο 35χρονος «δεν ένιωθε άνετα» να βρίσκεται στο μυστήριο, με όλους αυτούς τους διάσημους καλεσμένους και την πολυτέλεια που επικρατούσε. «Ο Ρομπ δεν ένιωθε άνετα να παρευρεθεί στον γάμο της Κόρτνεϊ, γιατί δεν του αρέσει το θέαμα», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του, στο E!.



Όπως μάλιστα πρόσθεσε, τα τελευταία χρόνια, ο νεαρός έχει απομονωθεί ιδιαίτερα και προτιμά να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τις αδερφές του. Τέλος, η ίδια πηγή έκανε ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ εκείνου και της αδερφής του, όπως υποστήριζαν χρήστες του διαδικτύου.

«Η Κόρτνεϊ και όλη η οικογένεια καταλαβαίνουν απόλυτα. Δεν περίμενε να παρευρεθεί ο Ρομπ και ξέρει ότι έχει την υποστήριξή του σε κάθε περίπτωση», ανέφερε. Ο Ρομπ Καρντάσιαν ξεκίνησε να απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Μπλακ Τσάινα, με την οποία και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη αυτό το διάστημα. «Θα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πιο ιδιωτικές εκδηλώσεις, χαμηλών τόνων. Δεν του αρέσει να βρίσκεται κοντά στις κάμερες και σε εκδηλώσεις όπως αυτή», αναφέρει η πηγή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να εμφανίσουν long covid-19 συμπτώματα, προειδοποιεί αμερικανική έρευνα

Ξεσπούν οι γονείς των χαμένων ναυτών του Moskva: «Άφησαν τους τραυματίες να πνιγούν»

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Google και Meta για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης