Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της στα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της - «Δεν θα δώσω άλλη διάσταση στο θέμα»

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της στα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της - «Δεν θα δώσω άλλη διάσταση στο θέμα»

Το μοντέλο αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα της καταλόγισε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος - «Μπορεί αύριο - μεθαύριο να τα ξαναβρούν, δεν θέλει να πει κάτι άλλο», δήλωσε η δημοσιογράφος που επικοινώνησε μαζί της

katia_2
Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, με την είδηση της απιστίας της να πέφτει σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor λέγεται πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον tattoo artist, διατηρούσε παράλληλη σχέση με κάποιον γνωστό του. Ο ίδιος μάλιστα, έκανε τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα «Espresso».

«Πλέον, δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί», είπε ο tattoo artist στην εφημερίδα.

H εκπομπή «Love it» θέλησε να επικοινωνήσει με την Κάτια Ταραμπάνκο, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα της καταλογίζει ο πρώην σύντροφός της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7v3mc1cv9l)

Όπως ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου όμως, στον αέρα της εκπομπής, το μοντέλο ξαφνιάστηκε από τα όσα ειπώθηκαν.

«Όταν έσκασε το θέμα, την πήρα τηλέφωνο. Ξαφνιάστηκε. Δεν ήθελε όμως, να μπει στη διαδικασία να απαντήσει και να δώσει συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής. Όπως είπε, δεν θέλει να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί μπορεί αύριο - μεθαύριο να τα ξαναβρούν. Αυτό δεν το απέκλεισε. Σίγουρα, δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά», είπε κλείνοντας η δημοσιογράφος.



Ειδήσεις σήμερα:

Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι το YouTube «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης