Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στις Κάννες με φόρεμα χωρίς σουτιέν

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στις Κάννες με φόρεμα χωρίς σουτιέν

Αποκαλυπτική στα 51 της χρόνια η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας

Naomi1
Πιο λαμπερή και απαστράπτουσα από ποτέ ήταν η Ναόμι Κάμπελ όταν έφτασε έφτασε στο φεστιβάλ των Καννών για την προβολή της ταινίας «Decision to Leave».

Το σούπερ μόντελ, στα 51 του χρόνια, έδειξε το μπούστο του το οποίο είχε αφήσει ακάλυπτο και χωρίς σουτιέν. Η Ναόμι επέλεξε για το κοσμικό γεγονός μια μαύρη τουαλέτα με φτερά και λευκά φιογκάκια.

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μαύρες γόβες ενώ την όλη της εμφάνιση ολοκλήρωσε φορώντας εκθαμβωτικό διαμαντένιο κολιέ και ασορτί βραχιόλια.



Naomi_Insta
Naomi_Insta1
Κλείσιμο




Αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα
Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Η «διαγραφή» Μητσοτάκη, το «βέτο» στις ΗΠΑ και το «λάφυρο» της Συρίας


Καιρός: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο


MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης