Βικτόρια Μπέκαμ: Τα νέα οικογενειακά δράματα της οικογένειας που προσπαθεί να λύσει

Βικτόρια Μπέκαμ: Τα νέα οικογενειακά δράματα της οικογένειας που προσπαθεί να λύσει

Η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στη σύζυγο του Μπρούκλιν, Νίκολα και τη σύντροφο του Ρομέο, Μία, είναι το νέο πρόβλημα που καλείται να λύσει η διάσημη σχεδιάστρια

victoria-nicola1
Η Βικτόρια Μπέκαμ διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, περισσότερο λόγω του γάμου του Μπρούκλιν. Μπορεί η οικογένεια να δείχνει δεμένη και να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο νέα δημοσιεύματα που έχουν ‘ερθει στο φως της δημοσιότητας, θέλους τις συντρόφους των δύο γιων της, τη Νίκολα Πελτζ και τη Μία Ρίγκαν, να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Mail on Sunday», φημολογείται ότι το κλίμα ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη σύζυγο του Μπρούκλιν και τη σύντροφο του Ρομέο, είναι κάτι παραπάνω από ψυχρό.

277733244_694895021852620_3488963043390932083_n


Τη λύση κλήθηκε να δώσει η μαμά Μπέκαμ, αλλά οι προσπάθειές της για να τα βρει στα κορίτσια, δεν είχαν αποτελέσματα. Το δημοσίευμα ανέφερε μάλιστα, ότι η σχεδιάστρια μόδας οργάνωσε μια συνάντηση με τις δυο τους, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην κόντρα τους και η κατάληξη δεν ήταν θετική. Μπορεί η Μία να ήταν καλεσμένη στον γάμο της Νίκολα με τον Μπρούκλιν, αλλά οι χρήστες του Instagram είχαν παρατηρήσει ήδη από πριν, ότι δεν ακολουθούσαν η μία τον λογαριασμο της άλλης.



Η Βικτόρια Μπέκαμ όμως δεν θα ταπαρτήσει εύκολα, αφού θα αποπειραθεί να μιλήσει αυτή τη φορά στους γιους της και να τους τονίσει, πόσο σημαντική είναι η οικογενειακή ενότητα.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Ριψοκίνδυνη δοκιμασία πίσω από το θάνατό του 14χρονου; Οι μαρτυρίες που δείχνουν δυστύχημα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Ξεκινούν αύριο οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης