Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές, έχουμε εξαιρετική σχέση»

Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές, έχουμε εξαιρετική σχέση»

«Μιλήσαμε πριν καιρό και μου είπε "πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί". Της λέω "αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως"», ανέφερε σε δηλώσεις της  - Δείτε το σχετικό βίντεο

ΒΙΚΥ_ΚΑΓΙΑ
Για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, μίλησε η  Βίκυ Καγιά. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η fashion expert, σχολίασε τις αιχμές του μοντέλου και παρουσιάστριας τηςν προηγούμενης σεζόν του ριάλιτι, 
ενώ εξομολογήθηκε και ποιος από τους κριτλες θα της λείψει περισσότερο.

Αρχικά, για την επιστροφή της, είπε:

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια» .

Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck5abr0dr1tl)

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, σχετικά με την «ολική επαναφορά στο GNTM» για την οποία έκανε λόγο η Βίκυ Καγιά, ήταν: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjqrr7lv1v3l)



Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»

Άφαντος ο Θύμιος μετά το bullying - Τι λέει ο ο νεαρός που πέταξε βεγγαλικά στο σπίτι του

Τουρκικές προκλήσεις: Υπερπτήσεις πάνω από Αλεξανδρούπολη - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Όχι σε προκλητικές ενέργειες»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης