Αναστάσιος Ράμμος: «Είμαι ερωτευμένος, γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ»

Αναστάσιος Ράμμος: «Είμαι ερωτευμένος, γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ»

«Στη Θεσσαλονίκη μου έκανε ένα καινούριο τατουάζ, ένα φαντασματάκι» - Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής για τη νέα του σύντροφο

anastasiosrammos
Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει να το αποκαλύψει. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello!, μιλώντας για το κορίτσι που γνώρισε και του «έκλεψε» την καρδιά.

«Είμαι ερωτευμένος! Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ράμμος στο περιοδικό, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η κοπέλα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα την έχει επισκεφτεί αυτές τις μέρες.

«Τώρα που μιλάμε, είμαι στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούριο τατουάζ, ένα φαντασματάκι», ανέφερε στη συνέχεια.

Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα διάφορα επαγγέλματα που έκανε αλλά και στον Παύλο Φύσσα, προχωρώντας σε μία ακόμη αποκάλυψη.



«Έχω κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από το να μοιράζω φυλλάδια μέχρι οικοδομή. Δουλειά σε τατουατζίδικο έχω κάνει, πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, πωλητής καλλυντικών, πουλούσα βαφές μαλλιών, κρέμες, πιστολάκια για μαλλιά κ.ο.κ», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ράπερ και τη βοήθεια που του προσέφερε.

«Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν 17 ετών τότε. Ήταν ένας τύπος άνετος και λιγομίλητος. Μας φώναξε στη συναυλία, τραγουδήσαμε και φυγαμε. Πολύ αργότερα συνειδητοποίησα ποιος ήταν. Ένιωσα έναν θαυμασμό για τη μουσική του, την οποία και έψαξα και φυσικά, ανατριχίλα που ήταν ο Παύλος Φύσσας εκείνος που μου έδωσε τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική», είπε χαρακτηριστικά, για τον ράπερ που δολοφονήθηκε το 2013.





Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης