Survivor: Η δεύτερη ασυλία φέρνει μεγάλες εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού
Ψυχρό το κλίμα ανάμεσα στους «Κόκκινους», μετά το αγώνισμα - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
Η αγωνία χτυπά «κόκκινο» στο Survivor, με φόντο τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία και τις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.
Όπως μαρτυρά το teaser που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο, το τέλος του αγώνα βρίσκει τις δύο ομάδες σε μεγάλη μεγάλη αναταραχή. Η κακή διάθεση μεταφέρεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου και οι ηττημένοι θα κληθούν να ανδείξουν έναν ακόμη παίκτη, υποψήφιο προς αποχώρηση.
Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που ψηφίστηκε πρώτος, προς αποχώρηση από το ριάλιτι και οι «Κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να κερδίσουν τον αγώνα, στέλνοντας τους «Μπλε» σε ψηφοφορία. Η αντιπαράθεση μεταξύ Τάκη και Θωμαΐδας ψυχραίνει αρκετά το κλίμα, μετά την απόφαση του παίκτη να πορευτεί μόνος του από εδώ και στο εξής, κατασκευάζοντας για αρχή τη δική του καλύβα. Πώς θα επηρεάσει η κίνησή του αυτή τους υπόλοιπους παίκτες;
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.