MasterChef - Νίκος Παπαϊωάννου: «Ο Μπόμπενας είναι παρεξηγημένο παιδί»
Ο «Ιταλός» που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για τους συμπαίκτες του, τις εντάσεις μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και την οικογένειά του
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.
Ο «Ιταλός», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλα και τους συμπαίκτες του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε φυσικά, στον «Μπόμπενα».«Ο Δημήτρης είναι γενικά, παρεξηγημένο παιδί. Είναι από αυτούς που είτε θα τους συμπαθήσεις πολύ, είτε δεν θα τους συμπαθήσεις καθόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2pxesgvmux)
«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθώ όλο τον κόσμο, οπότε είμαι κομπλέ. Εμένα μου φερόταν τέλεια, οπότε θα μιλήσω κι εγώ τέλεια για εκείνον», πρόσθεσε.
Όσο για τις εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef, ο Νίκος Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Να σου πω την αλήθεια, όταν τα έβλεπα αυτά τα πράγματα, τα έπαιρνα πολύ θετικά, γελούσα. Έβλεπα άλλο σίριαλ, ήμουν σε μία γωνία και τους παρακολουθούσα όλους. Είναι ανάλογα το πώς το παίρνει ο καθένας, πώς είναι ο χαρακτήρας του».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2q13lu0sgh)
Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε, όταν επέστρεψε στην Ιταλία. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι χρειάζομαι λίγες διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.