Φωτεινή Πιπιλή: «Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα, όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, μου πετούσαν πέτρες στο αυτοκίνητο»

Φωτεινή Πιπιλή: «Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα, όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, μου πετούσαν πέτρες στο αυτοκίνητο»

Η πορεία της στην τηλεόραση, η πολιτική και η απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής - Δείτε βίντεο

pipili
Συνέντευξη παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή κι αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στην τηλεόραση, όσο και στις επιθέσεις που είχε δεχτεί για την είσοδό της στην πολιτική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο πρώτο της επαγγελματικό βήμα, τη δημοσιογραφία.

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, σε μια ιδιωτική παραγωγή του Νίκου Μαστοράκη. Ήμουν ανάμεσα σε 35-40 άνδρες. Στην τηλεόραση τότε, μας έσφιγγαν τα χέρια. Μια μέρα, ένας άνδρας στην Ερμού μας έπιασε και μας ρώτησε, αν είμαστε ζωντανοί εμείς που βγαίνουμε στην τηλεόραση», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ήθελε πάντοτε να κρατάει χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική της ζωή. «Δεν θέλω και δεν δίνω ποτέ το έναυσμα να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Αν δεν δώσεις εσύ πρώτη τροφή, κανείς δεν κουτσομπολεύει», εξήγησε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2oizqovymx)

Ανέφερε μάλιστα, πως πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο στην επαγγελματική της πορεία.

«Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου. Σε όλα τα επαγγέλματα φθονούν και "σε καρφώνουν". Από όλους αυτούς που μου έκαναν κακό, εγώ επέζησα κι εκείνοι εξαφανίστηκαν», δήλωσε.

Κλείσιμο
Όσο για την ενασχόλησή της με την πολιτική, αλλά και τις επιθέσεις που δέχτηκε το διάστημα εκείνο, είπε: «Η πολιτική με στρεσάρισε, από το 2011 έως το 2014 δεν είχα μπει στο μετρό. Θα χιμούσε ο κόσμος επάνω μου, υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck2or9pyfrzl)

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που έφυγε από την τηλεόραση.

«Ήθελαν πολύ τραλαλά και εγώ δεν ήμουν της νοοτροπίας αυτής, ούτε της ηλικίας τότε. Μπήκα σταδιακά και στην πολιτική... Συνέχισα βέβαια, να γράφω», είπε κλείνοντας η Φωτεινή Πιπιλή.



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης