Σέλμα Μπλερ: Η «περίεργη» συνήθεια που είχε να... δαγκώνει τους φίλους της

Σέλμα Μπλερ: Η «περίεργη» συνήθεια που είχε να... δαγκώνει τους φίλους της

Από τα δόντια της «δεν ξέφυγαν» οι Κέιτ Μος, Σιένα Μίλερ και Σεθ ΜακΦάρλαν - Όσα αναφέρει η ίδια στο βιβλίο της σχετικά με την «βαμπιρική» της συμπεριφορά

selma
Μία... περίεργη συνήθεια που είχε στο παρελθόν, αποκάλυψε η Σέλμα Μπλερ στη νέα της αυτοβιογραφία.

Η 49χρονη ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέφερε πως χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί, είχε τη συνήθεια να «δαγκώνει» τους φίλους της.

Από τα δόντια της μάλιστα, έχουν «περάσει» και διάφοροι celebrities, όπως οι Σιένα Μίλερ, Σεθ ΜακΦάρλαν και Κέιτ Μος. Στην αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Mean Baby: A Memoir of Growing Up», η ηθοποιός περιγράφει τις συναντήσεις της με τους σταρ και τα... δαγκώματα που τους άφησε.

«Ήμουν στο Chateau Marmont, ένα βράδυ μετά τον χωρισμό μου από τον Αχμέτ Ζάπα και εκεί γνώρισα τη Σιένα Μίλερ. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Μόνο που, όταν μου έδωσε το χέρι της, εγώ της το δάγκωσα. Παιχνιδιάρικα, σαν να ήταν μήλο. Όταν συνειδητοποίησα τι έκανα, αναρωτιόμουν τι πάει στραβά με εμένα και πόσο κακή ήταν η συμπεριφορά μου», γράφει η Σέλμα Μπλερ.

Ωστόσο, η Σιένα Μίλερ δεν φάνηκε να παρεξηγεί τη συμπεριφορά της και μάλιστα, έκανε πλάκα με το συμβάν. «Με δάγκωσες στην πραγματικότητα;», φέρεται να της είπε, γελώντας δυνατά. Από τότε, όπως αναφέρει η Σέλμα Μπλερ, «κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Κλείσιμο
Δεν αντιμετώπισε όμως, με τον ίδιο τρόπο την «περίεργη συνήθειά» της και ο Σεθ ΜακΦάρλαν. Όπως περιγράφει η ηθοποιός, το 2004 είχε βγει για φαγητό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Το δείπνο τους όμως, κατέληξε σε ένα σκληρό μεθύσι.

Όταν αργότερα, οι δύο γυναίκες κατευθύνθηκαν σε ένα κλαμπ για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους, η Μπλερ αντίκρισε μπροστά της τον φίλο της, Σεθ Γκριν, ο οποίος ήταν μαζί με τον δημιουργό του «Family Guy» Σεθ ΜακΦάρλαν.


«Έμεινα εντυπωσιασμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω σε μία τέτοια κατάσταση. Θαυμάζω κάποιον, αλλά πώς να το δείξω; Τον δάγκωσα λοιπόν, στο χέρι! Εκείνος φώναξε "ουάου, αυτό πόνεσε". Δεν είναι ότι έγινε ζημιά, δεν του έσκισα και το δέρμα, όμως μίσησα τον εαυτό μου», εξηγεί η Σέλμα Μπλερ.

Ένα ακόμα «θύμα» της ήταν η Κέιτ Μος. Ούτε το διάσημο μοντέλο «ξέφυγε από τα δόντια» της ηθοποιού και μάλιστα, ήταν εκείνη που δέχτηκε παραπάνω από ένα δαγκώματα από τη Σέλμα Μπλερ.

«Ένα βράδυ ήμασταν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου με την παρέα μου στο Λονδίνο, μετά από μια επίδειξη του Marc Jacobs . Ήταν και η Κέιτ εκεί, διασκεδάζαμε, βγάζαμε φωτογραφίες και γελούσαμε πολύ. Σε μία στιγμή, της δάγκωσα το δάχτυλο και εκείνη ξεκίνησε να γελάει, οπότε σκέφτηκα να το κάνω ξανά. Τη δεύτερη φορά δεν γέλασε, αλλά μου είπε ότι πραγματικά πόνεσε», αναφέρει η ηθοποιός, προσθέτοντας πως μόνο τότε, κατάλαβε ότι η συνήθεια αυτή δεν είναι... φυσιολογική.

«Τότε κατάλαβα πόσο ντροπιαστικό ήταν αυτό. Ένιωσα σαν παιδί νηπιαγωγείου. Ψιθύριζα και της έλεγα πόσο λυπάμαι», καταλήγει.

Στο τέλος της διήγησής της, η Σέλμα Μπλερ εξηγεί πως μάλλον, η «βαμπιρική» αυτή συμπεριφορά που είχε οφειλόταν στην αδυναμία της να αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις, την περίοδο εκείνη. Υπενθυμίζεται πως το διάστημα αυτό, η ηθοποιός ήταν εθισμένη στο αλκοόλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης