Χ-Factor: Αυτή είναι η τελική ομάδα της Μαρίζας Ρίζου

Χ-Factor: Αυτή είναι η τελική ομάδα της Μαρίζας Ρίζου

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισε η Μαρίζα Ρίζου για να προχωρήσει στα live shows

rizoumariza
Στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, που θα έρθει αντιμέτωπη με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα στο πρώτο live show του «X Factor» την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00.

Το «X Factor» μπαίνει στην τελική ευθεία με τα live shows με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου.

Αυτήν την Κυριακή τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που ξεχώρισε η Μαρίζα Ρίζου για να προχωρήσει στα live shows.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι 25 ετών και το κίνητρο που τον έστειλε στο «X Factor» ήταν το έπαθλο και η περιέργειά του. Δηλώνει τελειομανής και ονειρεύεται να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Μαρίζα Ρίζου όταν τον άκουσε στην audition του, τον χαρακτήρισε «περίπτωση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck210u0gpflt)

Η Εβελίνα Κατσιάκου είναι 27 ετών, έχει καταγωγή από το Ναύπλιο και, εκτός από το τραγούδι, διατηρεί στην πόλη της κατάστημα με ρούχα. Η Εβελίνα «κέρδισε» την Μαρίζα Ρίζου ερμηνεύοντας το τραγούδι «Θάλασσες» του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα της.

Ο 19χρονος Άγγελος Αρχανιωτάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη, αλλά ζει στην Κύπρο λόγω των σπουδών του στην αγγλική φιλολογία. Ο ίδιος γράφει τραγούδια στα αγγλικά, γιατί τα νιώθει σαν δεύτερη μητρική του γλώσσα. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στο styling του.

Κλείσιμο
Οι Case Zero, το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της Μαρίζας Ρίζου, πήραν το όνομά τους όταν έκαναν μία ριζική αλλαγή και ξεκίνησαν από το σημείο μηδέν. Η Μαρίζα Ρίζου τους έδωσε την πολυπόθητη καρέκλα στα chair challenges γιατί διαθέτουν φρεσκάδα, όρεξη, ενέργεια και μια εξαιρετική τραγουδίστρια.




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης