Σία Κοσιώνη: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της - Ποιος την έφτιαξε;

Σία Κοσιώνη: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της - Ποιος την έφτιαξε;

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε την ηλικία της μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της

Sia_Kosioni
Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τη Σία Κοσιώνη καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΙ, τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα της, η οποία όπως έγραψε ήταν έκπληξη και της ήρθε στις 07:30 το πρωί.

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε μέσα από τα κεράκι της τούρτας της και την ηλικία της η οποία είναι 42!

«Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παυλος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.



Κλείσιμο
Η Σία Κοσιώνη σε συνένετυξή της στο περιοδικό «Glow» είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. «Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Τι είχε πει η Σία Κοσιώνη για τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη
Η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά» για τον της σύζυγό και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. «Είναι απίστευτος ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε να είμαι κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το “όλα θα πάνε καλά”, αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα. Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης