Ο Τζέσι Γουίλιαμς μιλά για τη διαρροή του γυμνού βίντεο: «Δεν ανησυχώ πραγματικά για αυτό»

Ο Τζέσι Γουίλιαμς μιλά για τη διαρροή του γυμνού βίντεο: «Δεν ανησυχώ πραγματικά για αυτό»

Ωστόσο «η συγκατάθεση είναι σημαντική» δηλώνει ο σταρ του «Grey's Anatomy» μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν θεατή της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί στο Μπρόντγουεϊ - Νέα μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών

jessis123
Ο Τζέσι Γουίλιαμς συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, επιδεικνύοντας το γυμνό κορμί του στην παράσταση «Take Me Out» του Μπρόντγουεϊ, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα σχετικό βίντεο.

Αν και τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται αυστηρά κατά τη διάρκεια της παράστασης και πριν από αυτή, όλοι οι θεατές κλήθηκαν να αφήσουν τις συσκευές τους σε μία σφραγισμένη θήκη ως «κίνηση σεβασμού και υποστήριξης προς τους ηθοποιούς», κάποιος από τους θεατές κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, με τον ηθοποιό στη σκηνή.

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία ενός ομοφυλόφιλου παίκτη του μπέιζμπολ, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες, όταν η σεξουαλική του ταυτότητα αποκαλύπτεται στους συμπαίκτες του και αναπόφευκτα, στον Τύπο.

Το υλικό δημοσιεύτηκε στα social media και δείχνει τον Τζέσε Ουίλιαμς να «κάνει ντουζ» γυμνός στη σκηνή.

jesse-williams-1713


Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, ο Γουίλιαμς δήλωσε στο Associated Press:

«Δεν είμαι απογοητευμένος γι' αυτό. Η δουλειά μας είναι να βγαίνουμε εκεί έξω κάθε βράδυ, ό,τι κι αν γίνει. Δεν ανησυχώ πραγματικά για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας» και πρόσθεσε: «Και είναι υπέροχο να βλέπεις μια κοινότητα να πιέζει και να ξεκαθαρίζει τι πρεσβεύουμε και τι όχι. Η συγκατάθεση είναι σημαντική, σκέφτηκα. Λοιπόν, ας το έχουμε κατά νου γενικά».

Ο σταρ του «Grey's Anatomy» μπορεί να αδιαφορεί με τη διαρροή, όμως ο συμπρωταγωνιστής του Τζέσι Τάιλερ Φέργκουσον και το αμερικανικό εργατικό σωματείο Actors' Equity Association, εξέφρασαν πιο αυστηρά την άποψή τους.

«Και πραγματικά, αν έρχεστε για το γυμνό… είστε για μια μακρά βαρετή νύχτα», έγραψε ο Φέργκιουσον σε ένα tweet την Τρίτη.

Το Actors' Equity εξέδωσε επίσης μια δήλωση, γράφοντας μεταξύ άλλων, ότι η μαγνητοσκόπηση του γυμνού ηθοποιού στη σκηνή, αποτελούσε «σεξουαλική παρενόχληση και φρικτή παραβίαση της συναίνεσης».

Κλείσιμο


Το Second Stage Theatre από την άλλη, δηλαδή η εταιρεία θεάτρου που έχει αναλάβει το «Take Me Out», δήλωσε στο Deadline ότι μετά τη διαρροή, θα εγκαταστήσει κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας για να παρακολουθεί τη χρήση των καμερών από το κοινό και άλλες ύποπτες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Οσμή» χειραγώγησης - Η EBU αμφισβητεί τα αποτελέσματα έξι κριτικών επιτροπών στην Eurovision

Η Ουκρανία ανέπτυξε νέα αμερικανικά Χόβιτσερ στη γραμμή του μετώπου

«Νερό στο κρασί του» βάζει ο Τσαβούσογλου: Πιο διαλλακτικός για τη Φινλανδία - «Προκλητική» η Σουηδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης