Δίκη Ντεπ - Χερντ: Θαυμαστές του ζευγαριού δίνουν τεράστια χρηματικά ποσά για να παρακολουθήσουν τη δίκη από κοντά

Δίκη Ντεπ - Χερντ: Θαυμαστές του ζευγαριού δίνουν τεράστια χρηματικά ποσά για να παρακολουθήσουν τη δίκη από κοντά

Ακόμα και 30.000 δολάρια έφτασαν να πληρώνουν οι θαυμαστές στα έξοδα μετακίνησης - Ταξίδεψαν στη Βιρτζίνια από κάθε γωνιά του κόσμου - Ουρές έξω από το δικαστήριο

25656422
Το ενδιαφέρον του κοινού παγκοσμίως έχει προσελκύσει η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Παρά το γεγονός ότι μεταδίδεται τηλεοπτικά, πολλοί ήταν οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών που θέλησαν να μπουν μέσα στη δικαστική αίθουσα και να την δουν από κοντά.


Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, πολλοί διανυκτέρευσαν έξω από το δικαστήριο, στα αυτοκίνητά τους, ενώ άλλοι έφτασαν να πληρώσουν μέχρι και 30 χιλιάδες δολάρια σε έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να βρεθούν στη Βιρτζίνια.

Μια θαυμάστρια του ζευγαριού δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Έχω ξαναπάει σε δημόσια δίκη, όμως δεν έχω διανυκτερεύσει ποτέ σε ουρά για να μπω στη δικαστική αίθουσα. Ήρθα εδώ από τις 12:45 τα ξημερώματα και δεν ήμουν η μόνη».

Άλλη θαυμάστρια από τη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε πως πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, όπου και διαμένει κάθε φορά που η δίκη διακόπτεται, ξοδεύοντας μέχρι και 10.000 δολάρια.

Ακόμα και μία 59χρονη ξόδεψε όλα τα χρήματα, που είχε «στην άκρη» για τις διακοπές της, για να δει από κοντά τη δίκη. Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια στέκεται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ.

«Ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα για την άδεια μου για να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγάλωσα με εκείνον», δήλωσε στη New York Post.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως αυτή την εβδομάδα, η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ λείπει από τα πρωτοσέλιδα.

Η επόμενη κατάθεση της Άμπερ Χερντ θα είναι τη Δευτέρα 16 Μαΐου, λόγω μιας υποχρέωσης της δικαστή, που δεν της επιτρέπει να συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίαιη προσαγωγή του τρίτου μηνυτή του Λιγνάδη διέταξε το δικαστήριο

Η ΔΕΗ διαγράφει χρέη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια - Πώς θα κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά

Η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα συνιστούσε σίγουρα απειλή για τη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο - Το σχόλιο του Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης