Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εκφράζουν πια δημοσίως και στα social media τα συναισθήματά τους ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα την ημέρα του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή έκανε και την πρώτη ανάρτηση στα social media αγκαλιά με τον αγαπημένο της.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να επισημοποιεί τη σχέση του με γάο. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε η Δέσποινα Βανδή δεν επιβεβαίωσε – ούτε και διέψευσε – τις φήμες.
Το περιοδικό «HELLO» έφερε στο φως μια νέα φωτογραφία του ζευγαριού, όπου το βλέπουμε σε έξοδό του στα νότια προάστια, μετά το κοινό ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη.
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.