Η Αντελίνα Βαρθακούρη έβαψε τα μαλλιά της καστανά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτή την αλλαγή»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έβαψε τα μαλλιά της καστανά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτή την αλλαγή»

Η άλλοτε τηλεοπτική παρουσιάστρια, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, προχωρώντας σε αποκαλύψεις - Δείτε πώς εξηγεί την αποχή της από τη δημοσιότητα

Adelina_Varthakouri
Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε τον λόγο που δεν ανεβάζει πλέον φωτογραφίες της στα social media, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση, ύστερα από το τέλος της εκπομπής στον ΣΚΑΪ που παρουσίαζε την περσινή σεζόν με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Η ίδια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ακόλουθοί της στο Instagram τη ρώτησαν σχετικά με αυτό, με αφορμή το Q&A που πραγματοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.


varthakourii






«Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ» τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.


varthakouri1






Στην πορεία του  Q&A, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα, με το οποίο την είχε συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό και έγινε καστανομάλλα.

«Έχεις κάνει κάστανα τα μαλλιά σου;» τη ρωτά ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας με την ίδια να απαντά:

«Ναι και είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτή την αλλαγή! Κάποια στιγμή με είδα στον καθρέφτη και σκέφτηκα πως δεν είμαι εγώ αυτή… Επίσης ξαναβρήκα τα παλιά γεμάτα υγεία καστανά μαλλιά μου».


varthakouri3
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα

«Ονειρικό» παρουσιάζει τον γάμο του με τον Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος - «Ποτέ δεν υπάρχει βία μεταξύ μας»

Αυτό είναι το σπίτι που «μπούκαραν» οι διαρρήκτες πριν από την καταδίωξη στον Διόνυσο - Δείτε φωτογραφίες

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι εργασίες μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης