Εύα Μέντες: Λέει «όχι» σε ρόλους με βία και σεξ - «Είμαι μητέρα πια»

Εύα Μέντες: Λέει «όχι» σε ρόλους με βία και σεξ - «Είμαι μητέρα πια»

Η ηθοποιός αποφάσισε να διαλέγει πολύ προσεκτικά πλέον, τους ρόλους της, εφόσον έχει γίνει μητέρα - «Disney, μόνο αυτό μου έμεινε», δήλωσε χιουμοριστικά

mendes
Από τη στιγμή που έγινε μητέρα, η Εύα Μέντες έχει αποφασίσει πως θα είναι πλέον, πολύ επιλεκτική με τους ρόλους της στη μεγάλη οθόνη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «The View» και μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει να ασχολείται ενεργά με τον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω μια πολύ μικρή λίστα με το τι θέλω να κάνω. Πριν έρθουν στη ζωή μου τα παιδιά μου, ήμουν έτοιμη για το οτιδήποτε. Εννοώ, για κάποιο πιο... διασκεδαστικό έργο. Αλλά, τώρα δεν θα ήθελα να παίξω ξανά σε ρόλους, που προβάλλουν τη βία ή το σεξ. Η λίστα πλέον, είναι πολύ συγκεκριμένη για εμένα», δήλωσε η ηθοποιός.

Eva Mendes Hopes to Return to Acting If the Right Project Comes Along | The View


Κλείσιμο
Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Για να δεχτώ, θα πρέπει να είναι ένας ρόλος ωραίος και καθαρός», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιζε σε κάποιο έργο της Disney, εκείνη συμφώνησε ενθουσιασμένη. «Ναι, αυτό θα ήταν τέλειο», είπε χαρακτηριστικά.

«Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπώ πολύ και θα την αγαπώ για πάντα, δεν θέλω να φύγω από αυτό. Disney, είμαι όλη δική σου. Αυτό μου μένει μόνο», πρόσθεσε κλείνοντας.


Υπενθυμίζεται πως η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι γονείς δύο κοριτσιών, της Εσμεράλντα, που είναι μόλις επτά ετών και της Αμάντα, η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 6.  


Ειδήσεις σήμερα

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι εργασίες μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια


Γλυκά Νερά: Σήμερα η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν


ΣΥΡΙΖΑ: Το «προσωπικό στοίχημα» Τσίπρα στις κάλπες της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης