Η Ιωάννα δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.
Η 35χρονη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, μία φωτογραφία με τη μαμά της μέσα στο αεροπλάνο.
«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε.
Η 35χρονη Ιωάννα έχει κάνει το πανελλήνιο να υποκλιθεί μπροστά στη δύναμή της και το μεγαλείο της ψυχής της, μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από δύο χρόνια, πηγαίνοντας στη δουλειά της.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.