Χρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος»

Χρήστος Λούλης: «Είμαι και σνομπ και απόμακρος»

«Από πολύ νωρίς στη ζωή μου, είχα πάρει απόφαση, ότι με πιέζει η προοπτική να έχω πάρα πολλούς φίλους», δήλωσε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός

loulis123
Ο Χρήστος Λούλης  βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και συνομίλησε με την Ναταλία Γερμανού για την πορεία του στην υποκριτική, τα όνειρα του, αλλά και την κοινωνική του συμπεριφορά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ψέματα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χαρακτηρισμό του «σνομπ» που πολλοί του έχουν αποδώσει.

«Έχω φίλους από τον χώρο. Είμαι καλόψυχος, καλόπιστος, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής μαζί σου, είμαι και σνομπ και απόμακρος. Δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να δει ένα πράγμα και να το μεγενθύνει. Θα δώσουμε σημασία σε ότι ακούγεται για εμάς; Από πολύ νωρίς στη ζωή μου, είχα πάρει απόφαση, ότι με πιέζει η προοπτική να έχω πάρα πολλούς φίλους. Με ένοιαζε να έχω λίγους φίλους γιατί ήθελα την πολυτέλεια να είμαι όπως είμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjudpagom7fd)

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιλογή του να απέχει από τηλεοπτικές παραγωγές και την επιστροφή του μέσα από τη σειρά του Alpha που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες:

«Ήταν περίπου 15 χρόνια που απείχα. Τελευταία σειρά ήταν το “Δυο μέρες μόνο”. Μετά από λίγα χρόνια, είχα και πολύ θέατρο και όταν γίνονταν προτάσεις είχα κλείσει παραστάσεις, πρόβες κλπ. Μετά ήρθε η κρίση που δεν γίνονταν ωραία πράγματα. Τώρα με την πρώτη καραντίνα που δεν υπήρχε θέατρο, μου έγινε η πρόταση για τους 42 βαθμούς και μου άρεσαν τα γυρίσματα. Και τα “Ψέματα”, είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην τηλεόραση. Θα κάνω ένα guest και στον “Δάσκαλο” του Παπακαλιάτη. Μετά από πολλά χρόνια είδα φροντίδα στην τηλεόραση. Μου άρεσαν τα γυρίσματα, τα ερωτεύτηκα ξανά» συμπληρώνοντας ότι στα «Ψέματα»:

«Βλέπεις έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο, πετυχημένο, συμπαθέστατο και βγαίνει ραντεβού με τη δασκάλα του γιου του. Ξαφνικά τον κατηγορεί για βιασμό. Αυτό είναι το ωραίο της σειράς, ότι σε φέρνει αντιμέτωπο με κοινωνικά στερεότυπα. Όταν είσαι εμφανίσιμος, πετυχημένος, με χρήματα, ότι δεν είναι δυνατόν να κρύβεις μυστικά ή σκοτάδια μέσα σου. Αυτομάτως οι τηλεθεατές λένε δεν γίνεται. Η σειρά παίζει με αυτά, θέλοντας να σου δείξει ότι όλοι είμαστε ικανοί για όλα και ότι ποτέ δεν ξέρεις, ακόμα και ένα δημόσιο πρόσωπο, τι μπορεί να κρύβει η ιδιωτική του ζωή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjudx1nnkrg9)


Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλαση στη Μόσχα, ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό, Χάρκοβο, Λουχάνσκ - Aνησυχία στην Ευρώπη

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που ουκρανικά drone χτυπούν ρωσικό ελικόπτερο στο Φιδονήσι

Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη αύριο - Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης