Ελένη Καστάνη: «Είμαι κακομαθημένη, δεν τηλεφωνώ ποτέ για να ζητήσω δουλειά, περιμένω να με πάρουν εκείνοι»

Ελένη Καστάνη: «Είμαι κακομαθημένη, δεν τηλεφωνώ ποτέ για να ζητήσω δουλειά, περιμένω να με πάρουν εκείνοι»

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά της και αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του Μιχάλη Ρέππα, που της άλλαξε τη ζωή

kastani
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Καστάνη κι αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που της άλλαξε τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και ένα απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε ήδη. Όπως δήλωσε αρχικά,σχεδόν ποτέ δεν τηλεφωνεί για να ζητήσει κάποια δουλειά. Αντιθέτως, περιμένει να της τηλεφωνήσουν και να της προτείνουν κάποιον ρόλο.

«Ίσως στη δουλειά, είμαι κακομαθημένη. Περιμένω πάντα τον άλλο να μου τηλεφωνήσει. Ομολογώ όμως, πως το πρώτο τηλεφώνημα της καριέρας μου το έκανα εγώ, όμως. Εννοώ το τηλέφωνο που μου άλλαξε την καριέρα και με έφερε να παίξω στην Αθήνα. Πήρα εγώ τηλέφωνο τη Σμαρούλα Γιούλη, η οποία έχει ανακαλύψει πολλά κωμικά ταλέντα, πολλούς ηθοποιούς και της γενιάς μου και μεγαλύτεροςυ από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjqs4np2zva1)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θεωρεί κακό να τηλεφωνήσει κανείς για να ζητήσει δουλειά, αλλά η ίδια παραδέχεται πως είναι αρκετά κακομαθημένη για να το κάνει.

«Δεν είναι κακό να πάρει κανείς και να ζητήσει μια δουλειά. Εγώ είμαι κακομαθημένη και δεν το έχω κάνει. Έκανα όμως, ένα τρομερό τηλεφώνημα κάποια στιγμή», είπε αρχικά.

«Ήμουν πέντε χρόνια ηθοποιός κι έπαιζα πάντα στα ΔΗΠΕΘΕ. Κάποια στιγμή, ήμουν στην Κρήτη απογοητευμένη πως δεν μου κάθεται η δουλειά. Είχα γνωρίσει και τον άντρα μου κι είχα ερωτευτεί και σκεφτόμουν να σταματήσω. Και δέχομαι ένα τηλεφώνημα από τον Μιχάλη Ρέππα. Μου είπε για μια επιθεώρηση στη Λάρισα με σκηνοθέτη τον Τσιάνο», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη, υπενθυμίζοντας πως δεν πρέπει κανείς να τα παρατά εύκολα, αφού κάποια πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, εκρήξεις και πυκνοί καπνοί - Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της με τον Ρονάλντο

«Απόλυτος αυτοσκοπός η άμυνα μας» τονίζει ο Χαρδαλιάς από το συνέδριο της ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης