Αλέξης Παππάς: «Τον ρόλο που έπαιζα στο Survivor τον εμπνεύστηκα από τον Κέβιν Σπέισι στο House of Cards»

Αλέξης Παππάς: «Τον ρόλο που έπαιζα στο Survivor τον εμπνεύστηκα από τον Κέβιν Σπέισι στο House of Cards»

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του συμμετοχές, το μόντελινγκ, αλλά και την προσωπική του ζωή

pappas
Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το μόντελινγκ, αλλά και την πορεία του στην Αμερική.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και δήλωσε αρχικά, πως ήρθε στην Αθήνα, λόγω ενός ξεσηκώματος που είχε γίνει στο παρελθόν στη Βόρεια Ήπειρο.

«Τεσσάρων ετών ήρθα στην Αθήνα. Ξεκίνησα να δουλεύω πολύ νωρίς, γιατί είχα την ανάγκη να δώσω κάτι πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjsyoylt2bmp)

Το μόντελινγκ ήρθε στην ηλικία των 19 ετών. «Με πλησίασε μία κοπέλα, με την οποία υπήρχε ένα φλερτ και μου είπε να ασχοληθώ με τον χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor, o Αλέξης Παππάς δήλωσε: «Ψυχολογούσα πολύ καλά τα παιδιά. Αυτό που δεν ξέρει για εμένα ο κόσμος, είναι ότι από ένα σημείο και μετά, έπαιζα έναν ρόλο συγκεκριμένο, το παιχνίδι είναι σαν σκάκι. Τον ρόλο τον εμπνεύστηκα από το House of Cards. Ο Κέβιν Σπέισι είχε μια περίεργη σχέση με τον τηλεθεατή, απευθυνόταν σε εκείνον».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjsyn0lw9es1)

«Βασανιζόμουν στο ριάλιτι, όσο κι αν έδειχνα ότι είχα τον έλεγχο. Κι ήρθε η ώρα που έκανα αυτό που έπρεπε για να ψηφίσει ο κόσμος και να με διώξει. Την τελευταία εβδομάδα, εσκεμμένα ήμουν κατά του Τζέιμς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για το Bachelor, το οποίο συζητήθηκε έντονα και προκάλεσε κυρίως αρνητικές κριτικές, δήλωσε: «Πήγα, γιατί ήταν μια άλλη εμπειρία. Οπτικά ήταν πιο κοντά σε εμένα, γιατί ως μοντέλο φορούσα πολύ συχνά κοστούμια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjsyrmzh4z21)

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλέσια, με την οποία χώρισε λίγο πριν μπει στο Bachelor. Ο χωρισμός τους μάλιστα, είχε συζητηθεί έντονα με εκείνη να υποστηρίζει πως χώρισαν, γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως ο πραγματικός λόγος είναι μια άλλη σχέση, που είχε βρει εκείνη.

«Όταν είσαι σε σχέση, πολλά πράγματα μπορούν να συγχωρεθούν, αλλά να κάνεις σχέση με άλλον δεν χωράει στη σκακιέρα», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική φρεγάτα επλήγη από πύραυλο και πήρε φωτιά στη Μαύρη Θάλασσα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα τον απειλεί μέσα από τη φυλακή, γι’ αυτό μένει απομονωμένος»

Μητσοτάκης στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ: Αναγκαιότητα η αυτοδύναμη κυβέρνηση - Η μεσαία τάξη δεν θα πληρώσει την ενεργειακή κρίση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης