MasterChef: Βαρύ το κλίμα στην αποχώρηση του Μάριου Λιόλιου - Δείτε βίντεο

MasterChef: Βαρύ το κλίμα στην αποχώρηση του Μάριου Λιόλιου - Δείτε βίντεο

Καλλιόπη και Μάριος  κλήθηκαν να αντιγράψουν με ακρίβεια ένα πιάτο του καταξιωμένου σεφ Δημήτρη Παμπρόρη 

marios
O Μάριος Λιόλιος ήταν ο παίκτης που θα μείνει εκτός της τελικής 9αδας του MasterChef, καθώς το πιάτο του είχε περισσότερα λάθη από αυτό της Καλλιόπης Μπεζαντέ, στη μεταξύ τους... μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής.

H κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε βαριά ήττα στην ομαδική δοκιμασία και τα μέλη της έπρεπε να καταλογίσουν ευθύνες και να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία καθώς κατείχε την κάρτα ασυλίας, όπως κι ο Γιάννος Σδούγκας που κέρδισε στην δοκιμασία ασυλίας, με τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι οι Καλλιόπη Μπεζαντέ κι Μάριος Λιόλιος.

MasterChef 2022 | Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας - Όσα είπε ο Πάνος!


Οι δύο παίκτες διαγωνίστηκαν κλήθηκαν να αντιγράψουν με ακρίβεια ένα πιάτο του καταξιωμένου σεφ Δημήτρη Παμπρόρη με λαβράκι ψημένο με καρύδα - Κρέμα κουνουπίδι / σάλτσα κακάο / burger με ψωμάκι ατμού με κροκέτα λαβράκι και aioli από χαβιάρι.

MasterChef 2022 | Λαβράκι ψημένο με καρύδα | Δημήτρης Παμπόρης


Πρώτα, ανακοινώθηκε η βαθμολογία για το πιάτο του Μάριου, με τον παίκτη να συγκεντρώνει 28 πόντους. Η Καλλιόπη κατάφερε να ξεπεράσει τον συμπαίκτη της για μόλις για δύο βαθμούς και να παραμείνει στο "MasterChef", σε αντίθεση με τον συμπαίκτη της που έπρεπε να αποχαιρετήσει.

Κλείσιμο
MasterChef 2022 | Πόπη ή Μάριος; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε


«Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δουλέουν στη λάντζα και μας βοηθούν αλλά και εσάς τους κριτές. Είμαι γεμάτος. Η πρώτη ομαδική ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Θα μου λείψουν πολλά, αλλά και τίποτα. Τι να πω στον Πανούλη; Δεν θέλω να στεναχωριέται. Θέλω να πω σε όλυς να κοιτάξουν τον εαυτό τους. Θα τα πούμε έξω από εδώ», δήλωσε ο Μάριος στους κριτές, με τους συμπαίκτες και φίλους του να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Πώς η ομάδα ΔΙΑΣ συνέβαλε στο να σωθεί βρέφος με αιμορραγία

Τροχαίο με τραυματίες στην παραλιακή: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες «καρφώθηκε» σε κολώνα

Ζαχάρω: Βιασμό καταγγέλλει 35χρονη - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης