Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια»

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάδελφό της με τα καλύτερα λόγια - Δείτε βίντεο

koutselini-kainoyrgiou
Για τη σχέση της με τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την εμφάνιση του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή της.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στη σχέση και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα».

«Με τη Ζήνα γνωριζόμαστε χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που τον έχω στην καρδιά μου. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που αυτό που βλέπεις, αυτό συμβαίνει», δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη δική της γνωριμία με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Όπως αποκάλυψε, εκείνη ήταν που την έκανε κεντρική παρυοσιάστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjqu0zygv9k9)

«Η Ζήνα με έκανε κεντρική παρουσιάστρια. Τότε κάναμε το "Δέστε τους". Φεύγει λοιπόν, ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη και λέει τότε η Ζήνα "θέλω την Καινούργιου να κάνει το καλοκαιρινό". Με πίστευε πολύ. Όταν ήθελε να με ηρεμήσει, μου έβαζε να ακούω μουσική στο ακουστικό. Χαρούλη κλπ. Η Ζήνα που είχα γνωρίσει πίσω από τις κάμερες είναι η Ζήνα που βλέπετε μπροστά. Αγαπά τις γυναίκες παρουσιάστριες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήταν από τους ανθρώπους που με πίστεψαν και θέλω να την ευχαριστήσω γι' αυτό. Θυμάμαι που μου έλεγε "θέλω να βγαίνεις ωραία, να δείχνεις σέξι, καλοκαίρι είναι, δεν χάθηκε ο κόσμος". Εγώ αυτό δεν θα το ξεχάσω. Θέλω να αλλάξει η εκπομπή σας για να αρχίσει η Ζήνα να ντύνεται πιο σέξι».



Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές άγριας σεξουαλικής βίας στη δίκη Ντεπ-Χερντ: Ο εξαναγκασμός σε στοματικό σεξ και η «σωματική έρευνα»

Έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα από πάρκινγκ στη Δυτική Αττική «σπρώχνοντάς» το - Δείτε βίντεο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον «προσωπικό γιατρό» - 15 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης