Η επίθεση στη «σέξι» Μενεγάκη, το καρφί της Σταματίνας και η επιστροφή της Νικολούλη

Η επίθεση στη «σέξι» Μενεγάκη, το καρφί της Σταματίνας και η επιστροφή της Νικολούλη

Οι εκπομπές αναζητούν απεγνωσμένα το θέμα που θα αντικαταστήσει την Πισπιριγκιάδα…

menegaki-TV_2
Το μίσος πλέον δεν μαζεύεται. Αντιθέτως, η ανωνυμία και η κουκούλα των κοινωνικών δικτύων το κάνουν να θεριεύει. Επιθέσεις παντού και για κάθε λόγο. Μίσος για την ομορφιά, σταύρωση για κάποιες επιλογές, αγενή σχόλια, ανάγωγες συμπεριφορές. Κανείς δεν γλιτώνει.

Ούτε η Ελένη Μενεγάκη. Η οποία σε ενσταντανέ στο Instagram βρέθηκε κατηγορούμενη διότι τόλμησε να σηκώσει ελαφρά την άκρη της μπλούζας της και να φανεί η κοιλιά της. Και γι' αυτό έχει μπει η κάθε κακομοίρα και ο κάθε μίζερος και την κακολογούν, της λένε να πάει σπίτι της, να δουν φρέσκα προσωπάκια, την αποκαλούν θείτσα, καταγγέλουν ότι η σηκωμένη μπλούζα παραπέμπει σε διάφορα, ότι προκαλεί θλίψη και άλλα. Πόση δυστυχία και μιζέρια υπάρχει στον κόσμο. Πόσο δηλητήριο κρύβουν τα μυαλά των ανθρώπων που νομίζουν ότι με ένα σχόλιο θα πάρουν εκδίκηση γι' αυτό που δεν έγιναν ή γι' αυτό που δεν πέτυχαν. Θλιβεροί όλοι.

stili11


Η Ζήνα δύσκολα θα μετακινηθεί. Για όσους την ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως μπορεί να υπογράφει για έναν χρόνο πάντα, αλλά δεν αφήνει όσους την τιμούν και της εξασφαλίζουν αυτά που επιθυμεί. Είναι πλέον Star και θα παραμείνει.

Επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή το βράδυ στο Mega. Η οποία έγινε trend στο twitter την περασμένη Παρασκευή επειδή δεν βγήκε η εκπομπή της. Αγγελική, ό,τι και να κάνεις, κερδίζεις.

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή «χειρούργησε» τη Νικολέτα Ράλλη. Οπως εκείνη ξέρει. Φορώντας γάντι και κρατώντας ένα υπέροχο νυστέρι. Τι είπε; Μάλλον το αυτονόητο. «Mάλλον η Νικολέττα Ράλλη, ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή, όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο. Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος, δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή, που γίνεται για να πουληθούν προϊόντα. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό. Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept».

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές. Γιατί δεν «σφάζουν» μόνο οι έρμοι οι τηλεκριτικοί. Σφάζονται και αναμεταξύ τους οι παρουσιάστριες. Πέρα από την πλάκα, ένα δίκιο το έχει η Σταματίνα, αν και είναι στενάχωρο που κόπηκε η εκπομπή και έμειναν άνεργοι οι συνάδελφοι.


Το κουίζ της ημέρας: Ποια είναι τα δύο μονοετή συμβόλαια ξανθών κυριών σε μεγάλο κανάλι, τα οποία θεωρούνται ήδη «ληγμένα»;


Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης