Η βραδιά του Met Gala είχε πολλές και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Ο Τζάρεντ Λέτο, που έχει δείξει στο παρελθόν ότι επιλέγει εκκεντρικά λουκ, δεν έκανε την εξαίρεση.
Παρέα με τον καλό του φίλο Αλέσαντρο Μισέλ, ο οποίος μάλιστα είναι και καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Gucci, επέλεξαν να φορέσουν τα ίδια ρούχα, να κάνουν το ίδιο χτένισμα και να φορέσουν γυαλιά ηλίου.
Πιο συγκεκριμένα, το δίδυμο φόρεσε εκρού σμόκιν διακοσμημένα με αστραφτερά φλοράλ κεντήματα, λευκά πουκάμισα, σατινέ παπιγιόν και δερμάτινα γάντια, ενώ κρατούσαν και τα ίδια ακριβώς τσαντάκια. Είναι χαρακτηριστική η λεπτομέρεια και στο πανομοιότυπο χτένισμά τους. Λέτο και Μισέλ επιμελήθηκαν τα μακριά τους μαλλιά με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας ένα αστραφτερό κλιπ στη δεξιά πλευρά.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.