Νίκος Μίχας: Το Fame Story, η ξαφνική δημοσιότητα και η «στροφή» στην ιατρική

Νίκος Μίχας: Το Fame Story, η ξαφνική δημοσιότητα και η «στροφή» στην ιατρική

Αν και το κοινό τον αγάπησε μέσα από τη μουσική του, ο ίδιος αποχώρησε από το καλλιτεχνικό στερέωμα και αφιερώθηκε στην ιατρική - Τι δήλωσε για τη δημοσιότητα, τη σύζυγό του και τη 2,5 χρονών κόρη του

nikosmixas
Ο Νίκος Μίχας, ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε πριν από κάποια χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απόσυρσή του από τον χώρο της μουσικής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφιερωθεί στην ιατρική.

«Δεν χρειάστηκε κι ιδιαίτερη σκέψη να αφήσω τη δημοσιότητα και να πάω στα Αντικύθηρα για το αγροτικό μου. Δεν το είχα προγραμματίσει και δεν περίμενα ότι θα το μάθει ο κόσμος και θα γίνει ντόρος. Δεν περίμενα καν να ασχοληθούν με αυτό. Έσκασε λίγο σαν βόμβα, γιατί με ξέρουν ως λίγο πιο "βρώμικο" καλλιτέχνη κι ήταν κόντρα ρόλος το "Νίκος Μίχας και γιατρός". Έκανε αίσθηση», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, φυσικά και η «παύση» του από το τραγούδι, του κόστισε.

«Επάνω στην κρίση, με επηρέασε λίγο και ψυχολογικά. Ένιωσα ότι είχα τελματώσει κάπως στο καλλιτεχνικό. Έχασα τον στόχο μου, κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο και μετά, έπαθα μπλακ άουτ. Δεν το ξεπέρασα εύκολα, συνέπεσε και με μία ψυχολογική κατάπτωση και τα προσωπικά μου δεν πήγαιναν καλά εκείνη την περίοδο», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjp2evk3qyz5)

Όσο για τη συμμετοχή του στο Fame Story, εξήγησε πως δεν ήταν δική του απόφαση να λάβει μέρος, αλλά της πρώην συντρόφου του.

«Δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση εκείνη την εποχή. Έλειπα και στο εξωτερικό. Είχα σχέση με μία κοπέλα στην Ελλάδα και ήταν δική της έμπνευση να πάω στο Fame Story. Η δημοφιλία ήταν για 'μένα ένα γερό σοκ. Μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη για κάποιον που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Γι' αυτό, όταν βλέπεις ότι έχεις επιτυχία, πρέπει να πηγαίνεις αγκαζέ με έναν ψυχολόγο. Εγώ δεν το έκανα αυτό κι ήταν λάθος», εξήγησε.

Για τη γυναίκα του και το παιδί, που απέκτησαν μαζί, ο Νίκος Μίχας δήλωσε: «Πάντα με θαύμαζε η γυναίκα μου. Έχουμε και μια σημαντική διαφορά ηλικίας, δέκα χρόνια. Όταν ήμουν 24, εκείνη ήταν 14. Της άρεσα καλλιτεχνικά».

«Η πατρότητα είναι κάτι που ανακαλύπτω τα τελευταία 2,5 χρόνια, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, η μεγαλύτερή μου αγάπη είναι το παιδί μου», συμπλήρωσε κλείνοντας. 


Ειδήσεις σήμερα


Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης