Survivor: «Χαμό» προκάλεσε στους Μπλε ο Τάκης Καραγκούνιας - «Είστε αστείοι, ο κόσμος βλέπει τι γίνεται»

Survivor: «Χαμό» προκάλεσε στους Μπλε ο Τάκης Καραγκούνιας - «Είστε αστείοι, ο κόσμος βλέπει τι γίνεται»

Επάνω του έπεσαν τα «βέλη» του Μαρτίκα και της Σοφιάννας - Έξαλλος έγινε ο μισθοφόρος, όταν αναφέρθηκε το όνομα της κόρης του - «Μην ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου την κόρη μου» - Δείτε βίντεο

karagkounias
Οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας, κλιμακώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης «προκάλεσε» για ακόμα μία φορά με τη συμπεριφορά του τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν ήδη «ταραγμένοι» από την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας.

Ο πρώτος καβγάς αφορούσε τον ίδιο και τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε πυρ και μανία, όταν ο συμπαίκτης του «έπιασε στο στόμα του» την κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, όταν βρίσκονταν στην παραλία των Μπλε, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε στον μισθοφόρο: «Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις ή όχι από το Survivor, το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις, όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κοριτσάκι σου... ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjopj48yjcp5)

Κλείσιμο
Μόλις όμως, η κουβέντα έφτασε στην κόρη του, ο Τάκης Καραγκούνιας έξαλλος, του απάντησε: «Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Μην πιάσεις στο βρωμόστομά σου την κόρη μου ποτέ πάλι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε, μιλώντας στην κάμερα του Survivor: «Τέρμα τα ψέματα, με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα, αισχρό αντικείμενο. Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λές σε όλους "θα σας πάω εδώ κι εκεί". Όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν. Κωλοτούμπα σε λένε. Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη, μετά από δύο ώρες, να μην είσαι μαζί τους. Εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, με μια extreme δουλειά για να ζήσω το παιδί μου και το ζω με πλήρη αξιοπρέπεια. Ξέρει το παιδί του ποιος είναι ο πατέρας του και δεν μας νοιάζει τι λες. Μην ξαναμιλήσει κανένας ποτέ για το παιδί μου εδώ μέσα, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει».

Ο Τάκης Καραγκούνιας ωστόσο, μπήκε στο «στόχαστρο» και της Σοφιάννας Αβραμάκη, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν ακόμα στον στίβο μάχης, μια κουβέντα του εξόργισε τη συμπαίκτριά του.

Ειδικότερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας κατηγόρησε τη Σοφιάννα πως «έχει ψυχολογικά», γεγονός που την έκανε να του... επιτεθεί ρίχνοντας του νερό, εμφανώς ενοχλημένη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjomnzk1xfh5)

«Τι είπες ρε; Τι είπες; Σε ποιον λες για ψυχολογικά; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;», του είπε η Σοφιάννα με τον Σπύρο Μαρτίκα να την υπερασπίζεται και να λέει στον Καραγκούνια πως η Σοφιάννα του έκανε «αυτό που του αξίζει».

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε. Μην κοιτάς τι σου έκανε, αλλά τι είπες και στο έκανε αυτό. Είσαι αγενέστατος, έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε, να ξεβρωμίσει η ομάδα», δήλωσε ο Μαρτίκας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, φυσικά, δεν άφησε χωρίς απάντηση τους συμπαίκτες του και με πολλά νεύρα, τους είπε: «Είστε αστείοι ρε, κάντε ό,τι θέλετε. Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και 'γω τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω. Όσο για 'σένα ρε Μαρτίκα, ντροπή σου ρε ξεφτυλισμένε».

Εν τέλει, όσα προηγήθηκαν έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκέντρωσε 6 ψήφους και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις σήμερα


Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης