Τζέιν Σέιμουρ: 42 χρόνια μετά το «Somewhere in Time», αποκαλύπτει την κρυφή της σχέση με τον Κρίστοφερ Ριβ

Τζέιν Σέιμουρ: 42 χρόνια μετά το «Somewhere in Time», αποκαλύπτει την κρυφή της σχέση με τον Κρίστοφερ Ριβ

Ο έρωτάς τους στην ταινία ήταν αληθινός και όχι για τις ανάγκες των ρόλων τους - «Εγώ τον ερωτεύτηκα παράφορα κι εκείνος μου ράγισε την καρδιά» αναφέρει σήμερα η ηθοποιός - Το «άδοξο» τέλος της σχέσης τους

janechristopher
42 χρόνια μετά την ταινία «Somewhere in Time», η 71χρονη πλέον, πρωταγωνίστρια Τζέιν Σέιμουρ αποκάλυψε μια ιστορία πίσω από τον φλογερό κινηματογραφικό έρωτα με τον Κρίστοφερ Ριβ.

Αν και τόσα χρόνια η ηθοποιός έκανε λόγο για μια πολύ δυνατή φιλία, που ξεκίνησε από το σετ γυρισμάτων, το περασμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο φεστιβάλ TCM Classic Film Festival και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση τους.

«Ήρθε η ώρα να πω κι επίσημα αυτή την ιστορία. Όταν εγώ κι ο Κρις κάναμε αυτή την ταινία, ερωτευτήκαμε κυριολεκτικά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι ο έρωτάς τους ήταν ολοφάνερος στην ταινία, στην πραγματικότητα, κανείς δεν ήξερε τίποτα γι' αυτόν.

«Όταν βλέπεις την ταινία, βλέπεις την πραγματική κατάσταση που υπήρχε ανάμεσά μας. Ωστόσο, δεν αφήσαμε κανέναν να γνωρίζει γι' αυτό. Μόνο ελάχιστοι που δούλεψαν μαζί μας στην ταινία, το είχαν ανακαλύψει κατά κάποιον τρόπο. Ήμασταν όμως, όσο διακριτικοί γινόταν», εξήγησε η Τζέιν Σέιμουρ.

Κλείσιμο
Για την ίδια, ήταν μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής της. Ήταν και οι δύο ελεύθεροι, περνούσαν πολλές ώρες μαζί στα γυρίσματα και έπαιζαν έναν ρόλο, που ίσχυε και στην πραγματικότητα, εκείνον του ερωτευμένου. Για αυτόν τον λόγο, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου στα γυρίσματα, καθώς υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ τους.

Δυστυχώς, το «παραμύθι» δεν είχε αίσιο τέλος κι όλα τελείωσαν απότομα στην περίπτωσή τους.

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Υπέροχη. Μέχρι τη στιγμή, που ο Κρις μου αποκάλυψε κάτι μοιραίο... », ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός.

Πιο αναλυτικά, την τελευταία ημέρα, την ώρα που γυρνούσαν τη σκηνή του αποχαιρετισμού των δύο ηρώων, ο Κρίστοφερ Ριβ αποκάλυψε στη Τζέιν Σέιμουρ πως... περίμενε παιδί!


Μάλιστα, αφού η πρωταγωνίστρια έμαθε για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, έπρεπε να γυρίσει και μια ερωτική σκηνή μαζί του.

«Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου "δεν μπορείς να κλάψεις τώρα, είσαι χαρούμενη". Η Ελίζ -ο χαρακτήρας μου στην ταινία- ήταν πολύ χαρούμενη εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να το χαλάσω, έπρεπε να συμπεριφερθώ σαν "μεγάλο κορίτσι". Τον ερωτεύτηκα παράφορα κι εκείνος μου ράγισε την καρδιά», δήλωσε η ηθοποιός.

Ο Ριβ αναγκάστηκε να αφήσει τη Σέιμουρ για την πρώην σύντροφό του, την Γκάι Έξτων, με την οποία τελικά, απέκτησε δύο παιδιά. Ωστόσο, το 1987 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


«Το καλό από αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Κρις έκανε δύο πανέμορφα παιδιά και συναντιόμασταν συχνά, σε πολλές περιστάσεις. Παραμείναμε πολύ στενοί φίλοι, μέχρι και την ημέρα που πέθανε. Πιστεύω πως μια μέρα μέσα στον χρόνο, θα τον δω ξανά», είπε η Τζέιν Σέιμουρ.

Για να τιμήσει τον αγαπημένο της φίλο, η ηθοποιός έχει δώσει το όνομά του σε ένα από τα τέσσερα παιδιά της.

Somewhere in Time Official Trailer #1 - Christopher Reeve Movie (1980) HD


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης