Σώτης Βολάνης για κορωνοϊό: «Είδα θανάτους δίπλα μου, το πέρασα με στενοχώρια και κλάμα»

Σώτης Βολάνης για κορωνοϊό: «Είδα θανάτους δίπλα μου, το πέρασα με στενοχώρια και κλάμα»

«Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα, δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

sotisvolanis1
Ο Σώτης Βολάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Ο τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει το δικό του κοινό, εμφανίστηκε με νέο τραγούδι και διάθεση, να μοιραστεί όσα έζησε τα τελευταία χρόνια, μακριά από την πίστα. Ο Σώτης Βολάνης μιλώντας για την πανδημία εξομολογήθηκε πώς κόλλησε κορωνοϊό και τον πέρασε πολύ δύσκολα καθώς έμεινε 17 μέρες το νοσοκομείο.

«Πέρασα με την κορώνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν φουλ. Με πήγαν επάνω για θεραπείες. Μόλις είδα ότι ήταν όλα γεμάτα είπα να υπογράψω να φύγω αλλά πού να πας;», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είδα θανάτους δίπλα μου. Κάνω την προσευχή μου και λέω Θεέ μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjll84ibmzih)

Ο Σώτης Βολάνης τραγούδησε στην εκπομπή και το νέο του σουξέ με τίτλο «Πάνω από όλα σε γουστάρω», σε στίχους και μουσική του Σάκη Κώστα.

Ειδήσεις σήμερα:


Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης